Színt vallott Taylor Swift: őt támogatja az elnökválasztáson a milliárdos szupersztár

Pénzcentrum2024. szeptember 11. 09:30

A demokrata jelöltek mögé áll be Taylor Swift az alig két hónap múlva esedékes amerikai választások előtt. Az énekesnő képmásával korábban már a Donald Trump melletti kiállásra buzdítottak.

Gyakorlatilag percekkel a Harris-Trump tévévitát követően üzent a milliárdos amerikai szupersztár, Taylor Swift arról, hogy kit támogat az amerikai elnökválasztáson. Az énekesnő úgy fogalmazott: utánanézett a dolgoknak, mindent alaposan átgondolt, és így arra jutott, hogy Kamala Harris mögé áll be a választás előtt.

Az énekesnőnek azért is volt fontos tisztáznia politikai állásfoglalását, mert nemrégiben egy mesterséges intelligenciával készült videóban az ő képmásával buzdított valaki Donald Trump támogatására. Az énekesnő kifejtette, hogy az eset számára is rávilágított, mennyire veszélyes dolgokra lehet használni az AI-t.

Megtettem a magam kutatásait, átgondoltam a dolgokat, és úgy döntöttem, hogy Kamala Harrist, valamint Tim Walz-ot támogatom a választáson. Biztatlak titeket, hogy ti is végezzétek el az utánanézést, gondoljatok át mindent, és szavazzatok arra, aki szerintetek a legjobb döntés

- fogalmazott Taylor Swift.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Tegnap a Pénzcentrum hosszas elemzést közölt arról, hogy a magyar kormány is kimondottan elkötelezett, csak éppen a korábbi elnök, Donald Trump irányába. Ezt a cikket itt olvashatod el:

Címkék:
amerika, világ, trump, választás, swift, elnökválasztás, amerikai egyesült államok, amerikai választások, amerikai választás, amerikai, énekesnő,