Megtartotta első nyilvános beszédét Joe Biden alelnöke: mit várhatunk Kamala Harristől?

Pénzcentrum2024. július 22. 19:02

Kamala Harris amerikai alelnök most először szerepelt nyilvánosan azóta, hogy Joe Biden bejelentette visszalépését az elnökjelöltségtől. Harris az NCAA nonprofit szervezet bajnokcsapatainak ünneplésén mondott beszédet.

"Szeretnék néhány szót szólni az elnökünkről. Joe Biden elmúlt három évben elért eredményei páratlanok a modern történelemben" – idézi az ABC jelentése. "Az egyetlen ciklusa alatt máris felülmúlta a legtöbb olyan elnök örökségét, akik két cikluson keresztül szolgáltak" – tette hozzá.

Harris nem beszélt konkrétan a saját elnökjelöltségéről, de kifejezte háláját Biden munkásságáért. "Első kézből láttam, hogy Joe Biden minden nap az amerikai emberekért küzd. Mélyen hálásak vagyunk neki a nemzetünkért tett szolgálataiért" – mondta.

(Címlapkép - Evan Vucci, MTI/MTVA)

Mi alapján választanak a fiatalok az elérhető diákszámla-konstrukciók közül?

Sokan az egyetemi tanulmányaik megkezdésével párhuzamosan nyitják meg első lakossági folyószámlájukat, ezért a pénzintézetek rendkívül kedvező ajánlatokat kínálnak az új ügyfeleknek. Kutatásunkban arra keressük a választ, hogy milyen szempontok alapján választanak a családok és a fiatalok az elérhető diákszámla-konstrukciók közül.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Create your own user feedback survey

Címkék:
amerika, világ, amerikai egyesült államok,