Donald Trump is reagált Biden visszalépésére: nem hiszed el, mit mondott

Portfolio2024. július 22. 11:05

Joe Biden visszalépése után Donald Trump is reagált a döntésre.

Röviddel azután, hogy Joe Biden bejelentette, hogy visszalép a 2024-es elnökválasztástól, Donald Trump a CNN-nek nyilatkozott. Trump a következőket mondta:

Ő a legrosszabb elnök az országunk történetében. Úgy fogják emlegetni, mint a legrosszabb elnököt, aki valaha volt az országunkban.

Bár a demokrata jelölt személye még nem ismert, Trump szerint Kamala Harris alelnököt könnyebb lesz legyőzni, mint Bident - írja a Portfolio.

Címlapkép: MTI/EPA/Allison Dinner

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 18 990 380 forintot 20 éves futamidőre már 6,54 százalékos THM-el,  havi 139 249 forintos törlesztővel fel lehet venni a K&H Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az UniCredit Banknál szintén 6,54% a THM, míg a CIB Banknál 6,68%; a Raiffeisen Banknál 6,79%, az Erste Banknál 6,89%, az OTP Banknál pedig 7,84%. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

Mi alapján választanak a fiatalok az elérhető diákszámla-konstrukciók közül?

Sokan az egyetemi tanulmányaik megkezdésével párhuzamosan nyitják meg első lakossági folyószámlájukat, ezért a pénzintézetek rendkívül kedvező ajánlatokat kínálnak az új ügyfeleknek. Kutatásunkban arra keressük a választ, hogy milyen szempontok alapján választanak a családok és a fiatalok az elérhető diákszámla-konstrukciók közül. 

Create your own user feedback survey

Címkék:
világ, usa, trump, donald trump, joe biden, elnökválasztás,