Ijesztő üzenetet küldött Trump merénylője a támadás előtt: videón, ahogy a tetőn célba veszi a volt elnököt

Pénzcentrum2024. július 14. 14:36

Gyűlölöm a republikánusokat, gyűlölöm Trumpot - üzente a merénylő, mielőtt rálőtt a republikánusok elnökjelöltjére.

A közösségi médiában terjed egy felvétel a Donald Trump elleni sikertelen merénylet elkövetőjéről. A videón – amelyet feltehetően ő maga rögzített – azt mondja a 20 éves férfi, hogy gyűlöli Trumpot.

A nevem Thomas Matthew Crooks. Gyűlölöm a republikánusokat, gyűlölöm Trumpot. És tudjátok mit? Megkaptátok a rossz embert

– mondja a videón a merénylő. Crooks a felvétel alapján egy autóban maga rögzítette az üzenetet.

Egy olyan videó is terjed, amely már a Trump elleni merénylet során mutatja Crookst, ahogy egy tetőn lapul fegyverrel a kezében. Egy szemtanú a történtek után azt mondta, látta a fegyverest „tetőről tetőre” ugrálni a merénylet előtti pillanatokban.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Címlapkép: Evan Vucci, MTI/MTVA

Címkék:
videó, merénylet, felvétel, világ, usa, trump, donald trump, választás, amerikai egyesült államok, amerikai választások, amerikai választás,