Nagyot változik a Penny nyitvatartása: erre számíthatnak a magyar vásárlók

Pénzcentrum2024. október 22. 12:31

A PENNY magyarországi üzletei október 23-án, szerdán zárva tartanak, ugyanakkor a hét többi napján a megszokott nyitvatartási időben és választékkal várják a vásárlókat.

Az országszerte 236 PENNY üzletben elérhető kínálatban mindig megtalálhatóak a minőségi és pénztárcabarát árakon kapható sajátmárkás- és szezonális slágertermékek is. Az üzletlánc őszi ajánlataival a halloweenre készülőknek is kedvez, ugyanis valamennyi egységben be tudják szerezni az összejövetelekhez szükséges finomságokat, mint például tematikus édességeket, illetve az ünnepi hangulathoz elengedhetetlen kültéri és beltéri dekorációkat is. A PENNY hétről-hétre frissülő akciókkal és hűségajánlatokkal is készül vásárlóinak, akik most az applikációban elérhető „Pörgess és nyerj” játékon naponta 250.000 nyereményért indulhatnak.

A nemzeti ünnepnap alkalmával október 23-án a boltok országszerte zárva tartanak, azonban a hét többi részében változatlan nyitvatartási időben látogathatóak az üzletek. Így alakul országszerte a PENNY üzletek nyitvatartása:

  • Október 21-én, hétfőn és 22-én, kedden a szokásos nyitvatartás szerint üzemelnek,
  • Október 23-án, szerdán zárva tartanak,
  • Október 24. és 27. között a megszokott nyitvatartási rendben várják a vásárlókat.

Kutatás az előrehozott szezonális akciókról

Évek óta megfogyelhető trend, hogy egyre korábbra hozzák a kereskedelmi láncok a szezonális ajánlataikat. Így egyre gyakoribb, hogy már szeptember végén megjelennek a boltok polcain a karácsonyi desszertek, a puszedlik, a fahéjas kekszek, egy-egy divatos karácsonyi manó, sőt akár a püspökkenyér is. A bátrabb kerekedők pedig már augusztus végén ledobják a karácsonyi bombát. Te mit gondolsz erről a kereskedelmi gyakorlatról? A Pézcentrum és a Debreceni Egyetem friss kutatásában arra keressük a választ, mit gondolnak a vásárlók arról, hogy enyire siet a kereskedők órája. Kérjük, töltsd ki az alábbi kérdőívet!

Címkék:
vásárlás, penny, nyitvatartás, október 23,