Ismét egy súlyos termékvisszahívás: ha vettél belőle, azonnal vidd vissza!

Pénzcentrum2024. október 16. 18:55

Szalmonella lehetséges jelenléte miatt extrudált bio kölesgolyót hívott vissza a forgalomból a Kifli.hu Shop Kft. - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szerdán.

Termék neve Extrudált BIO kölesgolyó, sajtos-hagymás ízesítésű 75 g
Probléma jellege Salmonella lehetséges jelenléte

A Nébih kéri a vásárlókat, hogy az alábbi azonosító adatokkal megegyező terméket ne fogyasszák el!

Bejelentő: Kifli.hu Shop Kft.

Termék megnevezése: Extrudált BIO kölesgolyó, sajtos-hagymás ízesítésű 75 g

Márka: Biopont

Kép a termékről:

Tételszám és minőségmegőrzési idő: 

L241852 és 2025.01.22 
L242080 és 2025.02.27
L242357 és 2025.03.17

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Kiszerelés: 75 g

Gyártó: Biopont Kft.

Forgalmazó: Kifli.hu Shop Kft.

Intézkedés: Termékvisszahívás

Kutatás az előrehozott szezonális akciókról

Évek óta megfogyelhető trend, hogy egyre korábbra hozzák a kereskedelmi láncok a szezonális ajánlataikat. Így egyre gyakoribb, hogy már szeptember végén megjelennek a boltok polcain a karácsonyi desszertek, a puszedlik, a fahéjas kekszek, egy-egy divatos karácsonyi manó, sőt akár a püspökkenyér is. A bátrabb kerekedők pedig már augusztus végén ledobják a karácsonyi bombát. Te mit gondolsz erről a kereskedelmi gyakorlatról? A Pézcentrum és a Debreceni Egyetem friss kutatásában arra keressük a választ, mit gondolnak a vásárlók arról, hogy enyire siet a kereskedők órája. Kérjük, töltsd ki az alábbi kérdőívet!

Címkék:
vásárlás, nébih, termékvisszahívás, nasi,