Most érkezett! Leállítják a Hell energiaital gyártását: ezért a drasztikus lépés

Pénzcentrum2024. október 15. 14:32

Az Európában tapasztalható B-vitamin-hiány következtében a HELL ENERGY Magyarország Kft. 2024. október 17-től legfeljebb 2-3 hétre felfüggeszti a B-vitaminokat is tartalmazó HELL energiaitalok gyártását.

A magyar sajtóban is megjelent, hogy súlyos B-vitamin-hiány fenyegeti Európát. A B-vitaminok létfontosságúak a gyógyszeripar és az élelmiszeripar számára, amelyek egyes részei most komoly kihívásokkal néznek szembe. Ilyen például a B12-vitamin is, amely hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, valamint hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. A kialakult helyzet miatt a HELL ENERGY Magyarország Kft. az energiaital gyártását 2024. október 17-től legfeljebb 2-3 hétre kénytelen felfüggeszteni.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a gyártási szünetet a lehető legrövidebbre csökkentsük, és minimalizáljuk annak hatásait. A leállás kizárólag a HELL energiaitalokat érinti, portfóliónk többi terméke – mint az Ice Coffee, XIXO és FloeWater – zavartalanul elérhető lesz.

Kutatás az előrehozott szezonális akciókról

Évek óta megfogyelhető trend, hogy egyre korábbra hozzák a kereskedelmi láncok a szezonális ajánlataikat. Így egyre gyakoribb, hogy már szeptember végén megjelennek a boltok polcain a karácsonyi desszertek, a puszedlik, a fahéjas kekszek, egy-egy divatos karácsonyi manó, sőt akár a püspökkenyér is. A bátrabb kerekedők pedig már augusztus végén ledobják a karácsonyi bombát. Te mit gondolsz erről a kereskedelmi gyakorlatról? A Pézcentrum és a Debreceni Egyetem friss kutatásában arra keressük a választ, mit gondolnak a vásárlók arról, hogy enyire siet a kereskedők órája. Kérjük, töltsd ki az alábbi kérdőívet!

Címkék:
vásárlás, ital, energiaital, koffein, vitamin,