Új hűségprogramot vezetett be a Lidl: súlyos ezreket lehet megtakarítani a vásárlással

Pénzcentrum2024. október 8. 14:44

A Lidl új jutalmazási programot vezetett be, amelynek keretében a vásárlók ingyenes péksüteményt kaphatnak, ha egy hónap alatt legalább 10 fontot (~4 800 forintot) költenek az áruházakban. Az új rendszer része a Lidl Plus alkalmazásnak, és további kedvezményeket is kínál a rendszeres vásárlóknak - írja a www.southwalesargus.co.uk.

A Lidl bejelentette, hogy kibővíti a Lidl Plus jutalmazási rendszerét. Az új program keretében azok a vásárlók, akik egy hónap alatt legalább 10 fontot (~4 800 forintot) költenek a Lidl áruházakban, ingyenes édes péksüteményt kaphatnak ajándékba. A választható termékek között szerepel többek között fánk, brownie és muffin is.

A szupermarketlánc közleményében hangsúlyozta, hogy az új program célja a vásárlók megtakarításainak növelése. "Azok a vásárlók, akik a megtakarításokra vágynak... örüljenek! A Lidl hivatalosan is bejelentette a Lidl Plus jutalmazási rendszerének izgalmas újdonságait" - olvasható a közleményben.

A Lidl Plus alkalmazáson keresztül elérhető jutalmazási rendszer számos előnyt kínál a vásárlóknak. Az ingyenes péksüteményeken kívül akár 10%-os kedvezményt is kaphatnak a heti bevásárlásukra. A vállalat szerint a program lehetővé teszi, hogy a vásárlók

pénzt takarítsanak meg ÉS kielégítsék édesszájúságukat.

A szupermarket további ajánlatokat kínál a rendszeres vásárlóknak. Azok, akik egy hónap alatt több mint 250 fontot (~120 ezer forintot) költenek a Lidl üzleteiben, 10%-os kedvezményt kaphatnak a heti bevásárlásukra. A vállalat számításai szerint ez jelentős megtakarítást jelenthet a családoknak.

Mivel egy négytagú család átlagos átlagos heti bevásárlása körülbelül 157 fontba (~75 ezer forintba) kerül, az ajánlat akár 15,70 font (~7 500 forint) megtakarítást is jelenthet

- közölte a Lidl.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 18 583 438 forintot 20 éves futamidőre már 6,54 százalékos THM-el,  havi 137 058 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,68% a THM, míg a MagNet Banknál 6,76%; a Raiffeisen Banknál 7,00%, az Erste Banknál szintúgy 7,00%, az OTP Banknál pedig 8,16%. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

Az új jutalmazási program országszerte elérhető a Lidl üzleteiben, és a vásárlók a Lidl Plus alkalmazáson keresztül vehetik igénybe a kedvezményeket.

Milyen megtakarítások érhetők el a Lidl Plus alkalmazásban?

A Lidl Plus alkalmazásban elérhető megtakarítások teljes listája:

  • Költs el 10 fontot (~4 800 forintot) a Lidlben egy hónapon belül, és ajándékba kapsz egy édes pékárut,
  • Költs el 50 fontot (~24 ezer forintot) a Lidl-ben egy hónapon belül, és kapsz egy ajándék gyümölcsöt,
  • Költs el 100 fontot (~48 ezer forintot) a Lidl-nél egy hónapon belül, és kapsz egy ingyenes terméket,
  • Költs el 150 fontot (~72 ezer forintot) a Lidl-nél egy hónapon belül, és kapsz egy ingyenes terméket,
  • Költs el 250 fontot (~120 ezer forintot) a Lidl-nél egy hónapon belül, és 10% kedvezményt kapsz a következő vásárláskor.

A kedvezményrendszer egyébként Magyarországon sem ismeretlen, bár természetesen más összeghatároknál járnak az ajándékok. Az alábbi képen például 15 ezer forint az első lépcsődok, aminél a vásárló különböző ajándékok közül választhat.

Kutatás az előrehozott szezonális akciókról

Évek óta megfogyelhető trend, hogy egyre korábbra hozzák a kereskedelmi láncok a szezonális ajánlataikat. Így egyre gyakoribb, hogy már szeptember végén megjelennek a boltok polcain a karácsonyi desszertek, a puszedlik, a fahéjas kekszek, egy-egy divatos karácsonyi manó, sőt akár a püspökkenyér is. A bátrabb kerekedők pedig már augusztus végén ledobják a karácsonyi bombát. Te mit gondolsz erről a kereskedelmi gyakorlatról? A Pézcentrum és a Debreceni Egyetem friss kutatásában arra keressük a választ, mit gondolnak a vásárlók arról, hogy enyire siet a kereskedők órája. Kérjük, töltsd ki az alábbi kérdőívet!

Címkék:
vásárlás, ingyenes, lidl, program, vásárlók, lidl áruházak, vásárlói kosár,