Megvillantotta legújabb csodafegyverét a PENNY: ilyen még nem volt a boltláncnál, sokan fognak örülni

Pénzcentrum2024. október 4. 10:28

Hosszú távú együttműködést indít el Farkas Richárd séffel a PENNY Magyarország, a séf szakértelmével és kreatív szemléletével erősíti az üzletlánc törekvéseit. A gasztronómiai szakember fiatalos lendülete, innovatív szemlélete és a hazai alapanyagok iránti elkötelezettsége tökéletesen illeszkedik a megújult vállalat filozófiájához. A partnerség keretében a séf nemcsak szakmai tanácsokkal látja el a vásárlókat, hanem rendszeresen részt vesz különféle eseményeken és kampányokban is, amivel új perspektívát nyit a vállalat kommunikációjában. Farkas Richárd bemutatkozó sajtóeseményén a Pénzcentrum is ott volt.

Hosszú távú együttműködést indított el Farkas Richárd séffel a PENNY. A boltlánc egy sajtóvacsora keretein belül mutatta be a séfet, az eseményen a Pénzcentrum is részt vett.

Elkötelezettek vagyunk a magyar partnereink támogatása mellett. Az egyik legfontosabb célunk, hogy választékunknak a legnagyobb része helyi forrásból származzon és kiváló minőségű legyen. A vásárlók igényeit helyezzük előtérbe. (...) Örömmel látjuk, hogy egyre több vásárlónk a helyben előállított termékeket helyezi előtérbe. Büszkén mondhatom, hogy ebben az élen járunk. Keményen dolgozunk, hogy kölcsönösen előnyös és hosszú távú partnerséget alakítsunk ki a helyi beszállítókkal. És így együtt erősítettük a magyar mezőgazdaságot és gazdaságot, hiszen így fenntartható és rövidebb ellátási láncot hozhatunk létre

- mondta Mathias Mentrop, a boltlánc magyarországi vezérigazgatója.

A csapatunk nagyon hosszas keresgélés után választotta Ricsit, fontos volt számunkra hogy egy olyan partner legyen mellettünk, aki egyrészt szakmailag kiemelkedő, másrészt pedig tökéletesen megtestesíti a PENNY értékeit. Ricsiről tudjuk, hogy elkötelezett a minőség a hazai és szezonális termékek iránt. Fontos neki a tradíció, mindig valami újításon töri a fejét, és azt is tudjuk hogy mindennapjainak része az ételpazarlás elleni küzdelem

 - fogalmazott az eseményen Varga Noémi, a cég stratégiai marketing-osztályvezetője. Emlékeztetett, nagy megújuláson mentek keresztül, az üzletek kívül-belül átépültek, lezajlott az arculatváltás, megváltozott a választék.

Maga a séf pedig arról beszélt: felfogása szerint amellett, hogy újítónak kell lenni, szem előtt kell tartani a tradiciókat. A konyha számára egyszerre jelent katonás fegyelmet és kreatív szabadságot. Szereti a hagyományos népi konyhát, ugyanakkor folyamatosan kutatja az új ötleteket is, az együttműködés keretein belül is szeretné megmutatni, friss és szezonális hazai alapanyagokból, hogyan főzhetünk izgalmas ételeket.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nehezen indult a pályám, végigjártam a ranglétrát, arra vagyok a legbüszkébb, ahonnan indultam. Egy vidéki kifőzdéből kezdtem a karrieremet, innen jutottam el Budapest top éttermein keresztül Barcelonába, egy Michelin-csillagos étteremig

- mesélte az azóta hazatérő Farkas Richárd, aki azt is elmondta, megtisztelő volt számára a boltlánc felkérése.

Azt gondolom, hogy közös értékeken keresztül látjuk a világot és egy hosszú távú kapcsolatnál nagyon fontos, hogy egy dologban higyjünk. A szakmai pályafutásomban és az életemben is nagyon fontos szerepe van a fenntarthatóságnak, illetve annak, hogy a helyi termelőkkel, friss, szezonális alapanyagokkal dolgozzak. Azt szoktam mondani, hogy mindig nagyon egyszerű dolog fenntarthatónak lenni vagy egy picit tudatosnak, lokálpatriótának: akár a saját konyhájában is megvalósíthatja ezt az ember. Ez egy picit nehezebb, amikor egy étterem szintjén kell megmutatni, de most a PENNY-vel egy egész országot edukálhatunk

- magyarázta a séf. Farkas Richárd nemcsak a gasztronómiai szakértelmét hozza be a vállalat életébe, hanem hiteles személyiségével képviseli is a márkát a nagyközönség előtt. Heti rendszerességgel oszt majd meg tanácsokat az RTL Reggeli adásaiban, valamint a heti akciós újságban és a vállalat social media felületein is egyszerű, ugyanakkor izgalmas receptekkel segíti majd a mindennapi főzést. Részt vesz továbbá különböző gasztronómiai eseményeken és kampányokban, ahol megosztja tapasztalatait és inspirálja a főzni vágyókat. 

Címkék:
vásárlás, penny, recept, bevásárlás, főzés, séf, boltlánc, receptek,