Ikonikus csúcsterméket akcióz le brutálisan a Lidl: garantált a sor, több ilyen leárazás talán nem is lesz

Pénzcentrum2024. október 1. 15:01

Óriásit húzott a Lidl: a lengedás Singer márka varrógépe érkezik a polcokra, méghozzá elég nyomott áron. Sőt, a készülékhez még számos tartozék is jár.

Sokak által ismert és szeretett márkát állít harcba a Lidl. A friss akciós újság szerint ugyanis a boltláncnál jövő hétfőtől Singer varrógép lesz kapható, mégpedig 49 999 foirntért, a csomagban számos tartozékot is adnak hozzá - szúrta ki a Pézncentrum az akciós kiadványban.

Hasonló készülékeket 58 ezer és 75 ezer forint közötti összegért találtunk egy gyors internetes kereséssel, tehát elég jó áron lehet majd hozzájutni az ikonikus varrógéphez a diszkontban.

A Singer varrógép története a 19. század közepén kezdődött, amikor Isaac Merritt Singer 1851-ben szabadalmaztatta az első ipari varrógépet. Bár nem ő találta fel a varrógépet, Singer újítása a használhatóságra és a megbízhatóságra fókuszált, és az első kereskedelmileg sikeres modellhez vezetett.

Az ő varrógépe egyszerűbb és hatékonyabb lett, mivel lábpedállal működött, így mindkét kéz szabadon maradt a varrás irányítására. A cég később bevezette a részletfizetési rendszert, amely lehetővé tette a háztartások számára, hogy fokozatosan kifizessék a gépet, ezzel a Singer gépek széles körben elterjedtek.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 18 990 380 forintot 20 éves futamidőre már 6,54 százalékos THM-el,  havi 139 249 forintos törlesztővel fel lehet venni a K&H Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az UniCredit Banknál szintén 6,54% a THM, míg a CIB Banknál 6,68%; a Raiffeisen Banknál 6,79%, az Erste Banknál 6,89%, az OTP Banknál pedig 7,84%. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

A Singer vállalat a 19. század végére világszerte ismert márkává vált, és meghatározó szerepet játszott a háztartási varrógépek forradalmában. A cég folyamatosan fejlesztette gépeit, hogy azok egyre gyorsabbak és könnyebben használhatók legyenek. A 20. században a Singer márka a modernizáció és a technológiai fejlődés jelképévé vált, termékeik pedig világszerte népszerűek lettek mind az ipari, mind a háztartási varrásban.

Kutatás az előrehozott szezonális akciókról

Évek óta megfogyelhető trend, hogy egyre korábbra hozzák a kereskedelmi láncok a szezonális ajánlataikat. Így egyre gyakoribb, hogy már szeptember végén megjelennek a boltok polcain a karácsonyi desszertek, a puszedlik, a fahéjas kekszek, egy-egy divatos karácsonyi manó, sőt akár a püspökkenyér is. A bátrabb kerekedők pedig már augusztus végén ledobják a karácsonyi bombát. Te mit gondolsz erről a kereskedelmi gyakorlatról? A Pézcentrum és a Debreceni Egyetem friss kutatásában arra keressük a választ, mit gondolnak a vásárlók arról, hogy enyire siet a kereskedők órája. Kérjük, töltsd ki az alábbi kérdőívet!

Címkék:
vásárlás, akció, lidl, márka, leárazás, akciós újság, akciós kiadvany, lidl áruházak,