Bemondta a legendás magyar cukrászda: ekkortól lehet kapni idén a kedvenc szaloncukorkáikat

Pénzcentrum2024. szeptember 29. 17:02

November 2-től lehet majd megvásárolni a Sulyán cukrászda kedvenc szaloncukorkáit. Az érdeklődök személyesen a cukrászda üzleteiben vásárolhatnak, de lesz lehetőség online rendelésre is.

Rövid TikTok, Facebook videókban jelentkezett be a napokban többször a Sulyán cukrászda, amikben lerántották a leplet az idei szaloncukor megjelenésükkor. A cukrászda hivatalos tájékoztatása szerint november 2-től kezdi el árulni szaloncukrait. Ezeket fizikailag a cukrászda veresegyházi, és gödöllői üzleteiben lehet majd megvásárolni. De november másodikától online is lehet majd rendelni a cukrászdától.

A Sulyán cukrászda egyébként igen nagy múltú helynek számít a térségben, 1980-ban alapították Veresegyházán, míg a gödöllői üzletet 1994-ben nyitották meg. A 2023-as, év szaloncukra versenyen a Sulyán több díjat is begyűjtött. Az év cukormentes szaloncukrai kategóriában a 3. helyet érték el egy aszalt gyümölcsös édességgel. Emellett a gyerekek kedvence kategóriában az ő finomságuk lett a legjobb, ez egy robbanó cukros rágógumi ízű fehér csokoládé trüffel szaloncukor volt kék spirulinával.

Kutatás az előrehozott szezonális akciókról

Évek óta megfogyelhető trend, hogy egyre korábbra hozzák a kereskedelmi láncok a szezonális ajánlataikat. Így egyre gyakoribb, hogy már szeptember végén megjelennek a boltok polcain a karácsonyi desszertek, a puszedlik, a fahéjas kekszek, egy-egy divatos karácsonyi manó, sőt akár a püspökkenyér is. A bátrabb kerekedők pedig már augusztus végén ledobják a karácsonyi bombát. Te mit gondolsz erről a kereskedelmi gyakorlatról? A Pézcentrum és a Debreceni Egyetem friss kutatásában arra keressük a választ, mit gondolnak a vásárlók arról, hogy enyire siet a kereskedők órája. Kérjük, töltsd ki az alábbi kérdőívet!

Címkék:
vásárlás, csokoládé, cukrászda, szaloncukor, édesség, édességek,