Sok a felháborodott vásárló: határidőt szabott a Rossmann a hűségkártyák leadására

Pénzcentrum2024. szeptember 25. 15:21

Határidőt szabott a Rossmann a hűségkártyák leadására, cserébe egy ajándékot adnak mindazoknak, akik ezt megteszik. Az ajánlat október 6-ig él, de megnyugtatásul azt is bejelentette a cég, hogy ettől függetlenül marad a kártyahasználat is- szúrta ki a promotions.hu.

A cég hivatalos honlapján szereplő információk szerint a vásárlóknak először be kell vinniük a fizikai kártyát egy üzletbe, majd a pénztárnál be kell mutatniuk a Rossmann applikációban található virtuális kártyát. Ezt követően kapnak ajándékba egy 100%-ban újrahasznosított anyagból készült bevásárlótáskát.

Fontos, hogy a meglévő Rossmann+ plasztikkártya leadásakor érdemes az applikációt a már meglévő regisztrációval használni, különben a korábbi vásárlási előzmények, kedvezmények és kuponok elveszhetnek.

Azonban nem minden vásárló elégedett ezzel az új rendszerrel: többen panaszkodtak a Rossmann közösségi oldalán, hogy telefon nélkül, alacsony töltöttséggel, vagy gyenge térerővel nehézkes a kedvezmények igénybevétele. Sokan még nem használnak okostelefont, vagy egyszerűen nem visznek magukkal telefont vásárláskor. A Rossmann biztosította az érintetteket, hogy a plasztikkártyák továbbra is használhatók, és a promóció főként azoknak szól, akik már áttértek az applikációra.

Címkék:
digitalizáció, vásárlás, hűségkártya, rossmann, applikáció,