Visszahozta legendás terméket az Aldi: indulhat a roham, újra kapható a csúcsáru

Pénzcentrum2024. szeptember 22. 11:03

Az őszi túraszezon nemcsak a meleg ruházat és bakancsok időszaka, hanem a megfelelő felszerelések, különösen a túrakések és bicskák iránti kereslet is ilyenkor növekszik. Ezek az eszközök elengedhetetlenek a természetjárók számára, hiszen sokféle feladatra használhatók, legyen szó akár élelmiszer előkészítésről, akár kisebb javításokról a túra során. Az üzletek ezt felismerve ilyenkor különleges akciókat és új termékeket kínálnak a túrázóknak.

Az őszi túrázások során a megfelelő felszerelés alapvető fontosságú, és egy jó minőségű bicska vagy túrakés számtalan helyzetben jól jöhet. Ezek az eszközök sokoldalúak: a túrázók használhatják őket tűzgyújtáshoz szükséges faaprításra, táborverésre, ételkészítésre, de akár kisebb javításokhoz is, például ha elszakad a hátizsák pántja. Az összecsukható bicskák, amelyek kis helyet foglalnak és biztonságosan hordozhatók, különösen népszerűek az őszi túrák idején.

Az üzletek ilyenkor akciós áron kínálnak különböző típusú túrakéseket és bicskákat, különös tekintettel a rozsdamentes acélból készült modellekre, amelyek ellenállnak az őszi nedves időjárás viszontagságainak. Népszerűek az ergonomikus markolatú modellek, amelyek kényelmes fogást biztosítanak hosszabb használat esetén is. Az online és fizikai túraboltok gyakran hirdetnek „őszi felszerelés” kampányokat, amelyekben a késeket és bicskákat akár 20-30%-os kedvezménnyel lehet megvásárolni.

Az Aldi is polcaira tűzte ki a zsebkéseit és bicskáit, valamint egyéb más barkácseszközeit is, ha valakinek kedve támadna az őszi jó időben alkotni valamit a kertben. 

A zsebkéseket 1 999 forintért lehet megvásárolni, különböző markolatokkal elérhető a termék. Ezek mellett kerti kesztyű, hordozható kompresszor ls barkácskészlet is elérhető az üzletekben. 

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 18 990 380 forintot 20 éves futamidőre már 6,54 százalékos THM-el,  havi 139 249 forintos törlesztővel fel lehet venni a K&H Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az UniCredit Banknál szintén 6,54% a THM, míg a CIB Banknál 6,68%; a Raiffeisen Banknál 6,79%, az Erste Banknál 6,89%, az OTP Banknál pedig 7,84%. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

Mire figyeljünk vásárláskor?

A megfelelő túrakés kiválasztása előtt érdemes több szempontot mérlegelni. Fontos, hogy a kés legyen strapabíró és könnyen élezhető, mivel a túrázás során sokféle anyagot kell vele vágni, akár keményebb faágakat is. Az összecsukható modellek praktikusak lehetnek, de érdemes olyan változatot választani, amely biztonságosan rögzíthető, hogy ne nyíljon ki véletlenül. A többfunkciós bicskák, amelyekbe csavarhúzó, sörnyitó és más eszközök is beépítettek, szintén jó választások lehetnek az őszi túrákhoz.

A Pénzcentrum videóblogjának, a Cashtagben egy korábbi rész alkalmával már foglalkoztunk részletesebben a témával. Ebben szakértők adtak tanácsot, hogy hogyan válasszunk a célunknak megfelelő bicskát és kést. 

Címkék:
vásárlás, aldi, ősz, túra, termék, barkács,