Brutális akciót robbant hétfőn a Lidl: ilyen még nem volt, igazi sztártermék érkezik a diszkontokba

Pénzcentrum2024. szeptember 21. 09:03

Hétfőtől érkezik a Lidl polcaira, sok fiatal kedvenc influenszere, Whisperton saját márkás üdítője, a Sparkly - szúrta ki a Pénzcentrum. Korábban a cipőboltos-influenszernek, Pachert Balázsnak is sikerült már belistáznia egy ún. in-out akcióra a Szentkirályi-vezér Balogh Leventével közös üditőitalát, a ZORD-ot a diszkontláncba.

Hétfőtől érkezik a Lidl polcaira, sok fiatal kedvenc influenszere, Whisperton saját márkás üdítője, a Sparkly -  vette észre a Pénzcentrum.

Mint arról korábban már beszámoltunk, az üdítőital jelenleg 3 ízben kapható, vélhetően mindegyik típus elérhető lesz a Lidl országos diszkonthálózatában. Ezek a Sparkly ízek a következők:

  • Mangó-Maracuja
  • Sárkánygyümölcs- Grapefruit
  • Bodza-citromfű. 

Akik megkóstolnák az üdítőt, azoknak jó hír lehet, hogy a Lidl-ben vélhetően egyesével is lehet majd kapni a termékeket. A hivatalos Sparkly-webshopból ugyanis jelenleg kizárólag nagyobb tételben lehet megvásárolni a termékeket: a legkisebb, 6 darabos kiszerelés 2 940 forint, tehát darabja így 490 forint az üdítőnek. Arról egyelőre incs hírünk, mennyi lesz majd a Lidl-ben a termék ára. Íme az ún in-out akcióról megoszott poszt:

Korábban már részletesen írtunk róla, hogy már-már sokasodnak a hazai piacon a különböző hírességek, influencerek, celebek üdítőitalai. A speciális ízeket és egyedi dizájnt ígérő aludobozos termékeket általában online shopokból szerezhetjük be, ritkább esetben egy-egy üzletlánc polcain időszakosan elérhetőek. A teljesség igénye nélkül, dobott már piacra saját márkás italt a mémgyáros Tibi Atya; a videós Zsozé; de komoly felfordulás volt az OXO Bubble Tea hazai debütálása is. De vehetünk üdítőt JustVidmantől; Abosi Barnitól; Jánosik Gergőtől; illetve a fentebb már említett Balázs KICKS-től, aki Balogh Leventével dobta piacra a ZORD-ot nemrég. Itt a részletes cikkünk a témban:

JÓL JÖNNE 2,6 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 584 927 forintot igényelnél 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 57 984 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,10 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 58 104 forintos törlesztőt (THM 13,20%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Címkék:
vásárlás, lidl, üdítő, energiaital, üdítőital, influencer, influenszer, influencer marketing, lidl áruházak, influenszerek,