Kiderült, mivel ünnepelnek idén a tehetős magyarok: sokan vágynak rá, percek alatt elkapkodják

Pénzcentrum2024. szeptember 17. 12:15

A Lego idén is izgalmas adventi naptárakkal készül a karácsonyi szezonra. A játékgyártó cég több új készletet is piacra dobott, amelyekkel a rajongók napról napra közelebb kerülhetnek az ünnepekhez - tudósított róla a CNN.

Az egyik legnépszerűbb téma továbbra is a Star Wars: a galaxis ihlette naptár 24 miniatűr építményt tartalmaz, köztük az univerzum főszereplőinek minifigurás változatait és űrhajóik kicsinyített mását. A Marvel-rajongók sem maradnak ki a jóból, ugyanis idei Marvel-naptárjuk középpontjában Pókember áll. Peter Parker és Zöld Manó figurái mellett 24 "hálószövő" építménnyel játszhatnak majd a gyűjtők.

A Lego Város kedvelői szintén 24, ünnepi hangulatot idéző építménnyel gazdagíthatják gyűjteményüket, míg a Disney hercegnők csodálói varázslatos játékokkal számolhatnak vissza karácsonyig – sőt, mi több, még a Jóbarátok rajongótábora sem maradhat ki az idei adventi mókából, ők is kibonthatnak 24 modellt az ünnepekig!

Nem tudni, miket rejtenek a naptárak

A Lego nem árulja el, hogy pontosan milyen figurákat rejtenek a naptárak, különben elveszne a meglepetés varázsa - az azonban biztos, hogy az ikonikus filmbéli járművek, a híres jelenetek és az ismert karakterek miniatűr változatai mellett más szórakoztató kiegészítők is mosolyt csalnak majd a gyűjtők arcára. A játékgyártó új adventi naptárai már most megvásárolhatók – érdemes lehet mihamarabb lecsapni rájuk, ugyanis hamar elfogynak!

Címkék:
vásárlás, játék, karácsonyfa, ajándék, lego, advent, ünnepek, naptár, disney, marvel filmek,