Csúcstermékek érkeznek a Lidl polcaira: indulhat a roham, potom pénzért vásárolhatók meg

Pénzcentrum2024. szeptember 17. 11:30

A Lidl továbbra is folytatja influencer kampányát, amely során a TikTokon népszerű termékek kerülnek a boltok polcaira. A kínálatban szerepelnek internetes kihívásokhoz, és újszerű receptekhez köthető termékek is. A Lidl 38. heti, szokásos akciói most csütörtöktől, míg a "csúcstermékek" hétfőtől, azaz szeptember 23-tól lesznek elérhetők az áruházak polcain.

Továbbra sem áll le a LIDL, a népszerű üzletlánc folytatja influencer kampányát, amelynek keretében időről-időre a TikTok-ról ismert, popkulturális elemekkel operáló termékeket dobnak a piacra. Korábban már beszámoltunk róla, hogy a jól ismert vállalkozópáros, Balogh Levente és Pachert Balázs "BalazsKicks" üdítőitalait egyetlen nap alatt elkapkodták az áruház polcairól, de kínálatukban szerepelt már a szintén social mediából ismert portalanító szivacs is. Erre válaszul pedig a Penny vattacukor ízű szőlőt vett be a kínálatába.

Mivel úgy tűnik, a vásárlók megőrülnek ezekért a termékekért, a héten is szemezgettünk az áruházak kínálataiból: ezúttal ismét a Lidl került a terítékre, akik több ikonikus termék megvásárlására is invitálják a fogyasztókat azzal a szlogennel, hogy "Kóstoljanak bele a TikTok-trendekbe".

Nerds Gummy Clusters gumicukor – 1199 Ft.

Ez a termék azért lett népszerű, mert elterjedt a TikTokon, hogy Emily Foley, egy 25 éves színész New Yorkból, képes egy 8 unciás Gummy Clusters zacskót elfogyasztani egyetlen délután alatt. Az influenszer azt mondta, hogy a népszerűség kulcsa a textúrák kontrasztja – ahogyan egyszerre idézik fel és fokozzák a Nerds gyerekkori emlékét. „Savanykás, de mégis nagyon édes” – magyarázta Foley.

Takis Fuego Chips – 1299 Ft

A Takis Fuego chips pikáns ízvilágával hódít, a sós és fűszeres kombináció rajongói között. Különösen azok kereshetik, akik a TikTok-on már találkoztak a termékhez kapcsolódó közösség kihívások valamelyikével, vagy reakcióvideókkal, amik említik, hogy jelenleg ez az egyik legfelkapottabb snack.

Pringles Chips: Pepperoni, humusz, focaccia és steak burgonya ízben – 999 Ft

A Pringles chips-ek nem véletlenül érkeztek ennyi féle ízben, a TikTokon elsősorban az a challenge hódít jelenleg, amely során a népszerű chipsek ízét próbálják vakon megtippelni a tesztelők.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Milky Matcha Pálcika – 899 Ft

A Milky Matcha Pálcika a japán ízek szerelmeseinek készült. A matcha jelenleg egy trendi összetevő, amit különösen ugyancsak a közösségi média népszerűsített az utóbbi időben, ám különösebb kihívás ehhez a termékhez nem kapcsolódik. A TikTokon leginkább receptekben vagy snack bemutatóban találkozhatunk vele.

Rick és Morty fűszerezett uborka – 1399 Ft

A Rick és Morty-t a legtöbb fiatalnak nem kell bemutatni, az egyik legnépszerűbb animációs sorozatnak számít jelenleg. A fűszerezett uborka egy szokatlan és humoros termék a Lidl polcain, amely ehhez a műsorhoz kötődik. Az uborka fűszeres ízvilága és a rajzfilmre való utalás miatt vált azonnal felkapottá a TikTokon és más platformokon is. A sorozat rajongói számára különösen vonzó lehet, hiszen humoros módon idézi meg a "Pickle Rick" epizódot.

További trendi termékek is kaphatók

Az említetteken kívül egyebek mellett kapható lesz még a LIDL-ben:

  • TOXIC, Extrém savanyú cukorkák
  • Mr Beast Tejcsokoládé
  • The Pink Stuff tisztítókészlet
  • Mac&Cheese tészta
  • Buldak Ramen, instant tészta

Címkék:
vásárlás, akció, lidl, penny, termékek, influenszer, tiktok,