Különleges termékek érkeznek a Lidl áruházaiba: ilyen akció csak egyszer van egy évben

Pénzcentrum2024. szeptember 12. 19:01

Talán sokak számára ismerős a Netflix jelenleg is futó népszerű sorozata, az Emily in Paris, amelynek éppen a mai napon jönnek ki a legújabb epizódjai. Ha nekünk nem is, a Lidl számára biztosan ismerősen cseng a sorozat neve, ugyanis annak tiszteletére szeptember 16-tól francia tematikájú termékeket kaphatunk az áruházlánc üzleteiben.

Hamarosan francia tematikájú napok kezdődnek a Lidl áruházaiban. Az esemény apropója, hogy éppen a mai napon jelenik meg az Emily in Paris című népszerű Netflix-sorozat negyedik évadának második fele.

A Párizsban játszódó sorozat legújabb epizódjai tehát már a mai naptól elérhetők a streamingszolgáltatón, ám a francia napokig még egy kicsit várnunk kell, azok ugyanis csak szeptember 16-án hétfőn veszik kezdetüket. De mégis milyen termékeket találhatunk majd az üzletekben?

Francia ízvilág Emilyvel

Az akció keretén belül számos édességgel találkozhatunk majd – például 1 815 forintért kaphatunk majd díszdobozos omlós kekszet és 899 forintért csokoládéval töltött palacsintát. Az úgynevezett madárfészek sütemény 999 forintba kerül majd, míg a tematikus tejcsokoládékért 549 forintot fognak elkérni.

Címkék:
aldi, lidl, auchan, sorozat, lily collins,