Óriási bejelentést tett az IKEA: csúcsterméket akcióznak le, hamarosan indulhat a roham

Pénzcentrum2024. szeptember 5. 10:29

Az IKEA szeptemberben kezdődő új pénzügyi évében több mint 330 cikk árát csökkenti, átlagosan 18 százalékkal. A vállalat 2023 szeptembere óta kínálata 20 százalékának csökkentette az árát, annak érdekében, hogy még többek számára tegye elérhetővé a megfizethető lakberendezést szolgáló kínálatát és megoldásait.

„A tavaly indított új, alacsonyabb ár kezdeményezésnek köszönhetően a 2024-es pénzügyi évben az IKEA 9 százalékkal magasabb eladott darabszámot regisztrált Magyarországon a 2023-as pénzügyi évhez képest. Ez az eredmény jól mutatja a kezdeményezés vásárlói elégedettségre gyakorolt pozitív hatását" - mondta Münzner Tímea, az IKEA Csehország, Magyarország és Szlovákia országos értékesítési vezetője.

Az új, alacsonyabb árú termékek között szerepel a népszerű HEMNES kanapéágy, amely most 129 900 forintért vásárolható meg a korábbi 149 900 forintos ár helyett, valamint 20 százalékkal csökkentett áron lesz elérhető a szintén közkedvelt INGATORP étkezőasztal és számos további IKEA 365+ üveg ételtároló.

Főszerepben az alvás

A svéd bútorgyártó annak érdekében, hogy az alvás minél több ember számára örömforrás legyen, az elkövetkező időszakban a 330 darab új, alacsonyabb árú termék közel fele a teljesértékű alvást szolgálja. Az IKEA továbbá létrehozta egyedülálló kényelmi útmutatóját, amely a tökéletes matrac kiválasztásában segíti a vásárlókat. Az útmutató szeptembertől a cég weboldala mellett már az áruházakban is elérhető, ahol három egyszerű kérdés alapján személyre szabott matracválasztékot kínál az áruház látogatóinak.

Címkék:
vásárlás, akció, IKEA, kedvezmény, bútor, termék, bútoráruház, bútorvásárlás,