Újabb két üzletet nyit a népszerű boltlánc Magyarországon: minden féláron adnak

Pénzcentrum2024. augusztus 22. 17:06

A HalfPrice első üzlete 2021 augusztusában nyitott meg Budapesten, augusztus 22-től Vecsésen, szeptember közepétől pedig Győrben is várják a vásárlókat.   

A CCC Group tagjaként működő HalfPrice magyarországi terjeszkedése folytatódik: a Vörösmarty téri, majd a Mammut II-beli üzletnyitás után augusztus közepétől Vecsésen, a Market Central Bevásárlóközpontban nyitja harmadik boltját a HalfPrice. Nem sokkal később, szeptemberre tervezett győri üzletének nyitásával pedig a nyugat-magyarországi régió vásárlókat várják - így tehát hamarosan négyre bővül a magyar piacon található üzletek száma.

A HalfPrice világmárkák termékeit kínálja a vásárlók számára egyedi, rendkívül kedvező áron. A választékban nemcsak ruhák és cipők szerepelnek, hanem kiegészítők, lakásdekoráció, kisállat felszerelés, sporteszközök, valamint konyhai és fürdőszobai kiegészítők is megtalálhatók.

Üzleteiben gyakran olyan márkák is megtalálhatók, amelyek egyáltalán nem elérhetők Magyarországon. A Vörösmarty téri üzletben például külön luxusmárkákat kínáló részlegeket is kialakítottak, ahol a vásárlók exkluzív környezetben válogathatnak a prémium kategóriás termékek között.

Az offprice koncepciónak köszönhetően a vásárlók nap mint nap új termékkínálattal találkozhatnak, miközben egyedi és minőségi termékekhez juthatnak hozzá rendkívül kedvező áron.

Címkék:
vásárlás, kedvezmény, kiegészítők, vásárlók, üzletek, kedvezmények,