Igazi csúcstermék érkezett a Lidl polcaira: teszten a diszkontlánc akkumulátoros hűtőtáskája + videó

Pénzcentrum2024. augusztus 20. 15:02

Új terméket dobot piacra a Lidl, gyaníthatóan hamar el lesz kapkodva. Egy részletes termékbemutató videó is készült a Parkside új hűtőtáskájáról, erre képes ez az eszköz 30 ezer forintért.

A csütörökön megjelent Lidl újságban jelent meg a bolt legújabb terméke a Parkside akkumulátoros hűtőtáska, mely tegnap óta, azaz augusztus 19-től kapható az üzletekben. A táska 30 ezer forint, nagyjából 24 literes és több csatlakoztatási lehetőség is elérhető. 

A közösségi médiában megjelent vidóban a bona6789 nevű felhasznló egy közel 5 perces videóban egészen a fóliából való kibontástól kezdve mutatja be a terméket, hogy mi hol található rajta és a használati utasításból is felolvas egy pár hasznos információt. 

a környezeti hőmérsékletnél 20 Celsius fokkal alacsonyabbat tud előállítani. Tehát ha mondjuk 40 fok van, akkor 20 fokra tudja visszahűteni körülbelül. A melegen tartó funkciója pedig 65 fokot tud tartani. Ez egy maximális teljesítményem. Úgyhogy nagy vonalakban ennyi

- derül ki a videóból, melyben egy részletes termékbemutatót kapunk. Ha a termék a Lidl-ben el is fogy, nagy valószínűséggel a Parkside mintaboltokban a későbbiekben is elérhető lesz.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 18 990 380 forintot 20 éves futamidőre már 6,54 százalékos THM-el,  havi 139 249 forintos törlesztővel fel lehet venni a K&H Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az UniCredit Banknál szintén 6,54% a THM, míg a CIB Banknál 6,68%; a Raiffeisen Banknál 6,79%, az Erste Banknál 6,89%, az OTP Banknál pedig 7,84%. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

Iskolakezdés 2024 felmérés

A Pénzcentrum oldalán rendszeresen végzünk nagymintás felméréseket, a mostani a 2024/2025-ös tanév legégetőbb kérdéseire adhat választ: miből teremtik elő a magyar szülők a pénzt az iskolakezdésre, hol milyen tanárokból van a legnagyobb hiány, mi a véleményük az oktatás színvonaláról és vajon jut-e még pénz idén különórára? Ha nevelsz általános iskolás vagy középiskolás gyermeket, kérünk, szánj 5-10 percet a kérdőívünk kitöltésére, ezzel is segíted a munkánkat és hogy valós képet kapjunk az ország helyzetérről.

Címkék:
vásárlás, lidl, hűtő, táska, termék,