Megszereztük a Sziget hivatalos árlistáját: ennyibe kerülnek a sör, bor, koktélok, üdítők 2024-ben

Pénzcentrum2024. augusztus 6. 12:14

A Sziget Fesztiválon idén 1730 forintba fog kerülni fél liter csapolt sör, a coláért 1250, a vodkáért 2290 forintot kell kiperkálni.

Egyetlen nap és elstartol a 2024-es Sziget Fesztivál. Magyarország legnagyobb fesztiválja augusztus 7-től 12-ig várja a fesztiválozókat a világ minden tájáról. Most pedig már azt is tudjuk, hogy a bulik helyszínére kilátogatók milyen italárakra készülhetnek idén.

Tegnap egy felhasználó kommentár nélkül posztolta a redditre a Sziget Fesztivál idei árait. Ezekből az derül ki, hogy a fél literes, dobozos, alkoholos sörért 1930 forintot kérnek el a fesztiválon, de a csapolt sört 1730 forintért vásárolhatjuk meg (tavaly ez egyébként 1690 forintba került, így a drágulás idénre 2,4 százalékos), míg egy szénsavmentes ásványvíz 990 forintba kerül.

A legtöbb koktél 3 990, a Red Bull energiaital 1590, míg a fesztivál borából egy deci 790 forintba fog kerülni. A képen az is látható, hogy a három decis repoharak idén 800 forintba kerülnek, érdemes lesz tehát mindenkinek megőrizni őket.

Mint korábban megírtuk, borsos ára van idén a fesztiválozásnak, egy napijegy 38 400 forintba kerül a Szigeten. Aki tehát emellett komolyabb fogyasztást is tervez, annak bizonyosan mélyen a zsebébe kel nyúlnia, még akkor is, ha csak egy vagy két napos látogatásról van szó. Viszont a hetijegyeket a szemfülesek meglepően olcsón levadászhatják a Ticketswapon, ahol meglehetősen olcsón árulják a vélhetően még EarlyBird-ben vett jegyeket.

JÓL JÖNNE 2,6 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 584 927 forintot igényelnél 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 57 984 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,10 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 58 104 forintos törlesztőt (THM 13,20%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Te mit gondolsz az önkiszolgáló kasszákról?

A Pénzcentrum és a Debreceni Egyetem közös kutatása arra keresi a választ, hogy Olvasóink hogyan és miként használják az önkiszolgáló kasszákat, milyen véleményük van az önkiszolgáló kasszákról, milyen előnyeit és hátrányait látják használatuknak. Fontos kiemelni, hogy a válaszadás önkéntes és név nélküli, semmilyen visszakeresési lehetőséget nem tartalmaz, mentes mindenféle gazdasági és politikai szándéktól. A kutatás eredményeiről a Pénzcentrum felületén fogunk beszámolni. Kérdőívünk - jelen oldalt is beleértve - összesen 3 oldalból áll. Válaszait az utolsó oldalon a "Küldés" gombra kattintva rögzítheti. Kérünk, hogy töltsd ki a kérdőívet!

 

Címkék:
drága, árak, sziget, ásványvíz, alkohol, ital, sör, sziget fesztivál,