Itt a bejelentés: újabb szállítmány érkezik a Lidl-be a magyar csúcstermékből, indulhat a roham!

Pénzcentrum2024. augusztus 1. 11:00

Máris pótolták a készlethiányt a Zord üdítőből, az influencerek legújabb dobása hétvégén kerülhet vissza az üzletlánc polcaira.

Csak nemrég jelent meg a magyar influencer-páros, Balogh Levente és BalazsKicks, azaz Pachert Balázs Zord üdítője a LIDL polcain, a fejlesztők néhány nappal a megjelenés után készlethiányról számoltak be. 

Mint Balogh Levente fogalmazott: "A nyitás után két órával már nem volt termék".

Friss TikTok videójában a Szentkirályi tulajdonos jó hírrel szolgált az érdeklődőknek, ugyanis hétvégén új szállítmány érkezik a termékből. A nagy érdeklődésre való tekintettel ezért mindenkit arra biztat, hogy ezúttal ne maradjon le róla. Egyúttal elnézést is kért mindenkitől, akinek az előző etapban nem jutott üdítő.

 

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

 

Címkék:
lidl, üdítő, készlethiány, balogh levente, szentkirályi ásványvíz,