Teszten a Lidl jégkásakészítő gépe: most kapható akciósan, megéri?

Pénzcentrum2024. július 23. 06:47

Tesztelték a Lidl jégkásakészítő gépét. A 27. heti akciós újságban, 11 111 forintért kínált Silvercrest háztartási kisgéppel alig 5 perc alatt elkészíthető a gyerekek egyik kedvenc jeges nyári édessége.

Az ALDI Németországban kapható pizzakemencéje után ezúttal egy a hazai Lidl diszkontokban kapható Silvercrest jégkásakészítőgépet tesztelte egy TikTok-er. A Lidl friss akciós újságjában is megtalálható jégkása-gépet meglehetősen pozitívnak értékelte a videót készítő hölgy.

Mint azt az alábbi videóban a tesztelő elmondta, a Lidl Silvercrest jégkása-készítő gép "engem abszolút meggyőzött, nagyon tetszett az állaga". A videó szerint a használata egyszerű, csak gyümölcslevet (esetleg szörpöt vagy akár friss gyümölcsöt) és jégkockát kell beletölteni; és mindössze 5 perc alatt elkészül vele a jégkása. Íme a tesztvideó:

A Lidl 29. heti akciós újságjában megtalálható, 2 beállítható aprítási fokozattal bíró, nemesacél pengével megáldott gépet 11 111 Ft-ért lehet hazavinni akciósan július 20-tól. Mint az a termékleírásnál olvasható, a 30W teljesítményű jégkásagép kb. 1,1 liternyi jeges élvezetet tud egyszerre elkészíteni. Pozitívum, hogy az akciós kiadvány jelzése szerint van a termékre 3 év garancia.

Törnek előre a sajátmárkás termékek

Több mint 10 ezer válaszadó szerint a sajátmárkás termékek ma már nem csupán olcsóbb alternatívát jelentenek a fogyasztók számára, hanem sok esetben minőségi választást is - derült ki a Debreceni Egyetem és a Pénzcentrum közös, nagymintás felméréséből. Mint írtuk,

a kutatásban résztvevők 52,3%-a gondolta úgy, hogy a kereskedelmi márkás termékek minősége azonos a gyártói márkás termékek minőségével.

Így az sem meglepő, hogy a megkérdezettek 85,9%-a azt választotta, hogy kifejezetten keresi a kereskedelmi márkákat, hiszen ugyanazt a terméket alacsonyabb áron is megvásárolhatja kereskedelmi márkás termékként. A felmérés részletes eredményeit ide kattintva olvashatod el:

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Önálló Parkside mintaboltot nyitott a Lidl Budapesten

Alig egy hónappal ezelőtt, a Tudatos Vásárlók Egyesületének (TVE) tesztje nyomán mutattuk be, mit is tudnak a Magyarországon kapható fúró-csavarozók kéziszerszámok. A tesztek során 11 márka (Black+Decker, Bosch, Bosch Professional, DeWalt, Einhell, Lux, Makita, Parkside, Powerplus, Stanley Fatmax, Worx) 17 hazai boltokban és webshopokban megvásárolható akkumulátoros fúró-csavarozóját próbálták ki a TVE szakemberei. Érdekesség, hogy a sajátmárkás darabok, mint például a Lidl Parkside termékcsaládja is szépen teljesített a teszten.

Utóbbi diszkont-termék sikere is igazolja, hogy komoly potenciállal bírnak ezek a termékek. Így az sem nagy meglepetés, hogy a Lidl annyira bízik a márka népszerűségében, hogy már nem csak a Lidl diszkontokban kínálja azokat, hanem nemrég megnyitották első önálló Parkside mintaboltjukat is. A Parkside bemutatóüzlet július 11-én nyitott Biatorbágyon a Premier Outlet területén. Nagy kérdés, mit lép majd erre a nagy versenytárs, azaz az ALDI.

Mi alapján választanak a fiatalok az elérhető diákszámla-konstrukciók közül?

Sokan az egyetemi tanulmányaik megkezdésével párhuzamosan nyitják meg első lakossági folyószámlájukat, ezért a pénzintézetek rendkívül kedvező ajánlatokat kínálnak az új ügyfeleknek. Kutatásunkban arra keressük a választ, hogy milyen szempontok alapján választanak a családok és a fiatalok az elérhető diákszámla-konstrukciók közül. 

Create your own user feedback survey

Címkék:
lidl, termékbemutató, háztartási készülék, teszt, termék, termékteszt, háztartási gép, termékek, háztartási eszközök, akciós, lidl áruházak, sajátmárkás,