Fontos döntést hozott a GLS: ez nem csak a magyar ügyfeleket érinti

Pénzcentrum2024. július 2. 18:32

A csomaglogisztikai szolgáltató GLS Csoport bejelentette az e-kereskedelemre szakosodott magyar fulfilment cég, az iLogistic felvásárlását - olvasható a vállalat közleményében. Ez a lépés lehetővé teszi a csomaglogisztikai szolgáltató számára, hogy fulfilment szolgáltatást kínáljon ügyfeleinek Magyarországon belül és azon kívül is.

Az iLogistic, amely kiszervezett logisztikai szolgáltatásokat nyújt online üzletek számára – például csomagolást, árukészlet kezelést és visszárukezelést – már a felvásárlás előtt is megbízható partnere volt a GLS-nek. Az évek során együttműködésük folyamatosan erősödött, miközben a GLS biztosította a csomagok vásárlókhoz történő eljuttatását, amely a logisztikai folyamat egyik legkritikusabb szakasza.

A felvásárlás összhangban van a GLS Csoport bővítési stratégiájával, amely kiterjed a kapcsolódó piacokra is, és kulcsfontosságú lépést jelent a szolgáltatási kínálat bővítésében Magyarországon. Az iLogistic jelentős növekedése pedig jól tükrözi, hogy folyamatosan nő az igény a fulfilment szolgáltatások iránt, amelyeket számos iparágban nyújtanak vállalatok számára a kisvállalkozásoktól kezdve a piacukon meghatározó szerepet betöltő nagy szolgáltatókig.

 
Címkék:
vállalat, logisztika, akvizíció, logisztikai központ, gls, csoport,