Jó hír a magyar vásárlóknak: újabb vidéki átvételi pontot nyitott Magyarországon az IKEA

Pénzcentrum2024. június 4. 11:15

A megfizethetőség és az elérhetőség jegyében az IKEA folyamatosan fejleszti a szolgáltatásait. A vásárlók kényelmének kiszolgálása érdekében, valamint, hogy minél többekhez eljussanak kedvenc IKEA termékeik, Mobil Átvételi Pont nyílt Vácon is.

A Mobil Átvételi Pont szolgáltatás lényege, hogy a régió vásárlói a házhozszállításnál kedvezőbb árszabással rendelhetik meg kedvenc IKEA termékeiket Vácra, ahol meghatározott helyszínen és időpontban átvehetik csomagjaikat. A váci átvételi lehetőségre a vásárlók már leadhatják rendeléseiket akár az áruházakban, akár az IKEA.hu weboldalon, akár akkor, ha termékeiket a telefonon és chaten keresztül történő távoli értékesítés opcióval vásárolják meg.

„Az elmúlt években több Átvételi Pontot is nyitottunk országszerte számos vidéki városban, sőt, a balatoni régióban pedig idén is szezonális Mobil Átvételi Pontokat is üzemeltetünk. Úgy látjuk, hogy ezzel a lehetőséggel sokat tudunk segíteni azoknak a vásárlóinknak is, akiknek a közelében nincs IKEA áruház, de mégis az IKEA minőségi termékeivel szeretnék otthonosabbá, kényelmesebbé vagy éppen fenntarthatóbbá tenni az otthonaikat” – mondta el Peter Tichý, a soroksári IKEA áruház vezetője.

Azok, akik az IKEA weboldalán rendelnek és a „Kattints és Vedd át” szolgáltatás során Vácot választják ki, egy mobil áruátvételi ponton vehetik át rendelésüket a Tesco áruház parkolójában az alábbi címen és időpontokban: 

  • Cím: 2600 Vác, Deres utca 2.
  • Nyitvatartás: kedd: 11:00 – 13:00, csütörtök: 16:00 – 18:00

A szolgáltatás ára a megrendelt csomagok összsúlya szerint alakul, amely 30 kg-os rendelésig 5 990 forintba, 90 kg-os rendelésig 8 990 forintba, 200 kg-ig 10 990 forintba, 200 kg felett pedig 12 990 forintba kerül, a szolgáltatást maximális csomagméret és súlykorlátozás nélkül lehet igénybe venni. IKEA Family tagok számára súlytól függetlenül 3 990 forint a szállítás díja. Fontos, hogy az Áruátvételi Ponton található IKEA-autók csak a megadott időpontokban tartózkodnak a Tesco parkolókban, korábbi vagy későbbi átvételre nincs lehetőség.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A Mobil Átvételi Pontok üzemeltetésében az IKEA a Gebrüder Weiss szolgáltatópartnerrel működik együtt, csakúgy, mint a debreceni, dunaújvárosi, győri, hatvani, jászberényi, kecskeméti, miskolci, pécsi, polgári, siófoki, szegedi, székesfehérvári, szolnoki, veszprémi, tatabányai és zalaegerszegi átvételi pontjain.

Címkék:
vásárlás, Tesco, IKEA, bolt, áruház, mobil, szolgáltatás, átvételi pont,