Így készül az egyik legkülönlegesebb, de kevésbé ismert magyar halászlé + recept

HelloVidék2020. augusztus 28. 08:14

Hogy készül, és ki mondja meg, melyik a legjobb halászlé az országban? A HelloVidék Gasztromesék rovata ezen a héten a szegedi, balatoni, a szigetközi, a bajai, a határontúli, a bográcsos és az éttermekben készült hallevesekre vetette ki hálóját.Válogass a kedvezményes személyi kölcsönök között a Pénzcentrum kalkulátorában!

Szép sűrű, vöröspiros lével, ízesen, enyhén csípősen, puha kenyérrel szeretjük az összes halászlevet. Talán ez az egy sor igaz a szegedi, balatoni, a szigetközi, a bajai, a határontúli, a bográcsos és az éttermekben készült hallevesekre egyaránt - írja a rovat szerzőpárosa, majd hozzáteszik, 

ami nem maradhat ki a jó halászléből, az a mélypiros őrölt paprika, a friss hal, na meg hozzá egy jó pohár bor.

Ha kíváncsi vagy Szarka Zsófi és Wurmbrandt András legújabb gasztromeséjére, a bajai, szegedi, balatoni, és egyéb hallevek mellett a szigetközi változat receptjére is, na meg a hozzájuk illő (és nem túl drága) borra, akkor KATTINTS IDE!

Címkék:
vásárlás, halászlé, hellovidék, gasztromesék,