HelloVidék • 2020. augusztus 28. 08:14
Hogy készül, és ki mondja meg, melyik a legjobb halászlé az országban? A HelloVidék Gasztromesék rovata ezen a héten a szegedi, balatoni, a szigetközi, a bajai, a határontúli, a bográcsos és az éttermekben készült hallevesekre vetette ki hálóját.Válogass a kedvezményes személyi kölcsönök között a Pénzcentrum kalkulátorában!
Szép sűrű, vöröspiros lével, ízesen, enyhén csípősen, puha kenyérrel szeretjük az összes halászlevet. Talán ez az egy sor igaz a szegedi, balatoni, a szigetközi, a bajai, a határontúli, a bográcsos és az éttermekben készült hallevesekre egyaránt - írja a rovat szerzőpárosa, majd hozzáteszik,
Ha kíváncsi vagy Szarka Zsófi és Wurmbrandt András legújabb gasztromeséjére, a bajai, szegedi, balatoni, és egyéb hallevek mellett a szigetközi változat receptjére is, na meg a hozzájuk illő (és nem túl drága) borra, akkor KATTINTS IDE!