Pénzcentrum • 2020. április 19. 19:30
A kétségbeesett idők kényszerű megoldásokat szülnek - de ki tudja, lehet, hogy ez a jövő?
Gerendai Károly a Roadsternek adott interjúban elárulta, mik a tervei hítes éttermével: Costes április 20-án ismét életjelet ad magáról, ugyanis elindítja házhozszállító szolgáltatását. Az étterem alapító-tulajdonosa valószínűleg sohasem gondolta volna, hogy ilyesmire egy fine dining, sőt, Michelin-csillagos étterem esetében sor kerülhet, az ételek minősége, a mögöttük álló technikai tudás ugyanis egész egyszerűen nem arra való, hogy a konyha és a vendég között a fogások egy órát utazzanak, sőt, néha másodperceket sem: sok esetben a séf a vendég asztalánál fejez be egy-egy fogást.
A kétségbeesett idők kényszerű megoldásokat szülnek, de ki tudja, talán a kiszállítás - ami korábban elképzelhetetlennek tűnt -, a posztpandémikus fine dining kultúrában a mindennapok része lehet - mondta el Gerendai a lapnak.