Pénzcentrum • 2018. február 20. 10:00
Idén is a Costes éttermet választották a legjobb étteremnek a Volkswagen-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálán - olvasható a honlapjukon. Az idei évben rendhagyó módon 10 helyett 10 plusz 2 éttermet válogattak be a legjobbak közé.
A tavalyi évhez hasonlóan idén is a Costes éttermet választották meg legjobb étteremnek a Volkswagen-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálán. A legígéretesebb étteremnek járó díjat a Fáma séfje vehette át, a leginnovatívabbnak pedig az Inniót választották. Újdonságkén idén először cukrászdákat is tesztelt a Dining Guide: ebben a kategóriában a Mihályi Patisserie győzedelmeskedett.
Különdíjazottak
- Év Étterme Díj: Costes
- Az Év Cukrászdája Díj: Mihályi Patisserie
- Az Év Street Food Díj: Pizza, Kávé, Világbéke
- Az Év Borlapja Díj: Borkonyha
- Az Év Ifjú Séftehetsége Díj: Kovács Péter, séf, Tama
- Év Innovatív Konyhája Díj: Innio, Tóth Szilárd és Sajben Csaba séfpáros
- Az Év Legígéretesebb Konyhája Díj: Fáma, Huszár Krisztián séf
- Az Év Séfje Díj: Barna Ádám, séf, St. Andrea Borbár
- Életmű Díj: Rosenstein Tibor
Top 10+2 étterem
- Costes, Palágyi Eszter, séf
- Borkonyha, Sárközi Ákos, séf
- Onyx, Mészáros Ádám, séf
- Babel, Veres István, séf
- Costes Downtown, Tiago Sabarigo, séf
- Stand25, Szulló Szabina, Széll Tamás séfpáros
- Fáma, Huszár Krisztián, séf
- Mák, Mizsei János, séf
- St. Andrea Borbár, Barna Ádám, séf
- Anyukám Mondta, Dudás Szabolcs séf
- Olimpia, Ádám Csaba, Garai Ádám, séfek
- Arany Kaviár, Kanász László séf
Címkék: