Nem várt lépés a Tescótól: új kedvencet vezet be az áruház

Pénzcentrum2017. július 6. 17:03

Megújítja a klubkártya programját a Tesco, érintőkártyás lesz a klubkártya és egy mobilalkalmazást is használhatnak a vásárlók. Vajon mikor vezetik be az újításokat Magyarországon?

Megújítja a klubkártya programját a Tesco, hamarosan már a bankkártyákhoz hasonlóan ezeket is érintéssel használhatják a britek. Ennek köszönhetően jelentősen felgyorsulhat a fizetés, illetve a klubkártya használat felfutását is várja ettől az áruház.

A magyar boltok aktuális kedvezményeit, ajánlatait a Pénzcentrum akciós újság oldalán találod.

A Tesco egy mobilalkalmazást is hozzáférhetővé tesz a vásárlóknak. Ezzel klubtagnak jelentkezhetünk az aktuális pontegyenlegünket is megnézhetjük és az áruház partnereinél kedvezményeket is kaphatunk. Az újítások irányát egyébként olvasói visszajelzések alapján vezették be.

Magyarországon egyébként sorra tűnnek el a pontgyűjtő programok, legutóbb például a Telekom Kapcsolat megszűnéséről lehetett hallani. A hazai trendek tehát inkább a pontgyűjtéssel ellentétes irányba mutatnak, így egyáltalán nem biztos, hogy itthon is bevezetik az újításokat, már ha egyáltalán az Egyesült Királyságban beválik az érintőkártya és a mobilalkalmazás.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 18 990 380 forintot 20 éves futamidőre már 6,54 százalékos THM-el,  havi 139 249 forintos törlesztővel fel lehet venni a K&H Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az UniCredit Banknál szintén 6,54% a THM, míg a CIB Banknál 6,68%; a Raiffeisen Banknál 6,79%, az Erste Banknál 6,89%, az OTP Banknál pedig 7,84%. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

(Mirror)

Loading...

Címkék:
vásárlás, pénzcentrum.hu, Tesco, érintőkártya, kártya, klub,