Pénzcentrum • 2014. december 4. 16:00
Adventi cikksorozatunk negyedik részében a spórolós főzéshez adunk tanácsokat. A mottó: nem kell exkluzív alapanyag ahhoz, hogy mindenki megnyalja mind a 10 ujját.
December 4. - Maradj a hagyományoknál!
Ezekben a hetekben rengetegen térnek be a valamelyik hipermarketekbe a "karácsony van, főzzünk valami nagyon különlegeset" gondolattal, és ezt a boltok többsége ki is használja. A különleges alapanyagok, például drága húsok, tengeri halak ugyanis messze drágábbak a megszokottnál. Maradjunk a hagyományos fogásoknál; a töltött káposztával, halászléével, rántott hallal amúgy sem lövünk mellé.
A Pénzcentrum adventi naptára spórolóknak
A Pénzcentrum idén adventi naptárral kedveskedik spórolós olvasóinak. Naponta újabb és újabb tippeket, trükköket adunk, hogy az idei karácsony vége ne egy újabb pénzügyi krach legyen. Összegyűjtött "jókívánságainkat" bármikor megtalálod címlapunkon, az adventi naptár címkére kattintva (lásd az alábbi képen).