Itt a bejelentés: fájdalmas áremelés jön a hazai futárszolgálatnál, ennek rengetegen nem fognak örülni

Pénzcentrum2024. szeptember 27. 18:04

A DHL Express ma jelentette be éves ármódosítását, mely 2025. január 1-jétől lép életbe. Magyarországon az árnövekedés átlagos mértéke 9,9%.

A DHL Express évente felülvizsálja az árait, figyelembe véve az inflációt és a valutaárfolyamok változását, valamint a hatósági és biztonsági előírásokhoz kapcsolódó adminisztratív költségeket. Ezeket az előírásokat a nemzeti és nemzetközi hatóságok rendszeresen módosítják a DHL Express által kiszolgált több, mint 220 országban és területen.

Az áremelés mértéke a helyi makrogazdasági körülményektől függően országonként változó - írják közleményükben.

Elkötelezettségünk továbbra is rendíthetetlen az iránt, hogy világszerte stabil és megbízható szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleinknek, annak ellenére, hogy a geopolitikai változások és az ellátási lánc zavarai folyamatosan átformálják a logisztikai környezetet

- fogalmazott Mészáros Ádám, a DHL Express Magyarország ügyvezető igazgatója. Hozzátette: az áremeléssel természetesnen nem csak profitot akarnak termelni, hanem a már megkezdett és még tervezés alatt álló projekteket befejezni.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Az éves árkiigazítással folytathatjuk a hálózatunkban megvalósuló beruházásainkat, annak érdekében, hogy növeljük hálózatunk rugalmasságát és alkalmazkodóképességét, így biztosítva ügyfeleink üzleti tevékenységének folyamatos támogatását a külső körülményektől függetlenül

- mondta a vállalat ügyvezetője.

Címkék:
vásárlás, drágulás, emelkedés, emelés, népszerű, vásárló, vásárlók, futárszolgálat, árdrágulás,