Elárulta sikere titkát a 29 éves milliárdos vállalkozó: nincs olyan, hogy munka-magánélet egyensúly

Pénzcentrum2024. szeptember 24. 12:44

A fiatal vállalkozó Timothy Armoo nemrég hatalmas összegért adta el influencer marketing cégét, a Fanbytes-t. A 29 éves milliárdos London egyik szegényebb negyedében nőtt fel, és úgy véli, a rendkívüli sikerhez rendkívüli áldozatok szükségesek - írta a CNBC. Armoo lapnak adott interjújában kifejtette véleményét a munka-magánélet egyensúlyáról.

"Hiszek a rendkívül kemény munkában... egyáltalán nem értek egyet a munka és a magánélet egyensúlyának gondolatával" - mondta a fiatal milliárdos. A vállalkozó szerint a siker eléréséhez "szezonokban" kell gondolkodni. Ezek olyan időszakok, amikor az ember teljes erőbedobással koncentrál egy célra. "Van egy szezon, amikor azt mondod, hogy >>el akarom érni ezt a célt, és más eredményeket akarok elérni, mint mások. Rendkívüli eredményeket akarok elérni<<" - magyarázta Armoo.

A fiatal milliomos már 14 éve elindította első vállalkozását, egy korrepetáló céget. 17 évesen pedig 110 000 fontért adta el második projektjét, egy online blogot. Armoo szerint a siker kulcsa, hogy az ember a megfelelő időszakban a megfelelő dologra fókuszáljon, legyen az a munka vagy a család.

Armoo példaképei között olyan üzleti óriások szerepelnek, mint Bill Gates és Warren Buffett, akik szintén életük jelentős részét szentelték vállalataik felépítésének. Gates nemrég azt nyilatkozta, hogy fiatalon nem hitt a szabadságolásokban, de most már a pihenés fontosságát hangsúlyozza. Buffett pedig 94 évesen is heti hat napot dolgozik.

Címkék:
vállalkozás, munkahely, munka, fiatal, magánélet, siker, vállalkozók, vállalkozó, vállalkozások, milliárdosok,