Ez ám a busás haszon: komoly pénzt vett ki cégéből Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata

Pénzcentrum2024. június 11. 09:31

Egymilliárd forintot vett ki Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata a közös cégükből. A Top News Hungary Kft. 2023-ban 1,1 milliárd forint adózott eredménnyel zárt.

Közzé tette üzleti beszámolóját Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata cége, a Top News Hungary Kft., amely a twn.hu nevű bulvárblogot is üzemelteti. A cég 2023-ban 1,1 milliárd forint adózott eredménnyel zárt, a tulajdonosok 1 milliárd 56 millió forint osztalék kivételéről döntöttek. Egy évvel korábban is hasonló, 1,36 milliárd forint adózott eredményt produkált a cég - írja a K-Monitor.

Egyébként a vállalat 80 százalékban Rogán-Gaál Cecília tulajdona, 20 százalék pedig Sarka Katáé. A cég 9 embert foglalkoztatott, a bérköltség 64,5 millió forint volt.

Te mit gondolsz a saját márkás termékekről?

A következő hetekben a Pénzcentrum és a Debreceni egyetem közös, nagymintás felmérést végez, hogy kiderüljön, hogyan vélekednek a hazai vásárlók az ún. kereskedelmi/saját márkás, illetve a gyártói márkás termékekről. Az alábbiakban arra szeretnénk megkérni, hogy töltsd ki a kérdőívet, ezzel segítve munkánkat. Köszönjük!

Címlapkép: Vasvári Tamás, MTI/MTVA

Címkék:
vállalkozás, beszámoló, sarka kata, osztalék, cégek beszámolói,