Pénzcentrum • 2015. november 9. 12:30
Extrém ízesítésű fokhagymás sört dobott piacra egy magyar sörfőzde.
Itt a legújabb "hungarikum": fokhagymás sört dobott piacra a Thibault sörfőzde.
A Gault&Millau gasztronómiai szakportál tesztelte is a terméket, szerintük a sör íze megosztó: vagy megveszünk érte vagy a lefolyóba öntjük.
Kőkemény, erős, sült-karamellizált fokhagymás illatok csapják meg az orrot, a korty pedig szinte olajosan rajzolódik a száj egész területén. Minden, de tényleg minden a fokhagymáról szól. Sajnos az utóízét igen nehezen tudom értékelni, mert egy korty lenyelése is komoly feladatot jelentett.
A szerző értékelése szerint a Garlic Beer íze a lángos büfék fokhagyma-öntetére hasonlít leginkább.
Címkék: