Agyad eldobod: ennyibe kerül 5 nap Debrecenben egy 4 fős családnak az őszi szünetben

Pénzcentrum2024. október 28. 16:04

A november 1-i munkaszüneti nap és az őszi szünet tökéletes alkalmat kínál egy 4-5 napos családi kiruccanásra. Bár ilyenkor a belföldi árak emelkedhetnek, érdemes útnak indulni. Cikkünkben részletesen bemutatjuk, hogy milyen költségekkel kell számolni egy 4 fős család 4 éjszakás pihenése során Debrecenben, beleértve a szállást, a fürdőbelépőket és az étkezést is.

November 1-i munkaszüneti nap, valamint az őszi szünet is erre a hétre esik, ez remek alkalmat kínál egy családi kiruccanásra, akár 4-5 napra is. Bár a belföldi árak ilyenkor emelkedhetnek, mégis megéri felfedezni Magyarország kevésbé ismert helyeit, még nem késő foglalni!

munkaszüneti nap okán egy nap szabadsággal egy csodás 4 napos hétvégénk lehet. Jó tudni iskolás gyerekek szüleinek, hogy az őszi szünet idén ez utóbbi időszakra esik, hiszen

  • az őszi szünet előtti utolsó tanítási nap 2024. október 25. (péntek),
  • a szünet utáni első tanítási nap 2024. november 4. (hétfő).

Irány Debrecen!

Még augusztusban foglalkoztunk vele, hogy mennyibe kerül egy 4 fős családnak 6 nap Hajdúszoboszlón, majd megnéztük, mennyiért pihenhet egy ugyanekkora társaság a népszerű Harkányban, Sárváron, Gyulán, Győrben, Bükkfürdőn - ezek után most Debrecent vettük górcső alá.

Debrecen, Magyarország második legnagyobb városa, nemcsak a gazdag történelmi és kulturális öröksége miatt vonzó, hanem a gyógyvizeiről és wellness lehetőségeiről is ismert. A Debreceni Gyógyfürdő különleges gyógyvizes medencéi és wellness szolgáltatásai tökéletes helyszínt kínálnak a pihenésre. Cikkünkben részletesen bemutatjuk, hogy milyen költségekkel kell számolni egy 4 fős család 4 éjszakás debreceni pihenése során, beleértve a szállást, a fürdőbelépőket és az étkezést is.

Szállásárak Debrecenben

A Debreceni Gyógyfürdő közvetlen közelében található szállodákban a szállásárak általában 30 000 Ft/fő/éj körüli összegnél kezdődnek félpanziós ellátással. Például a Aquaticum Debrecen Termál és Wellness Hotel szobái körülbelül 33 000–38 000 Ft/fő/éj áron foglalhatók, amely tartalmazza a fürdőbelépőt is.

Az apartmanok esetében a Hajnal Apartman árai 15 000 Ft/éj-től indulnak, és a költségek akár 20 000 Ft/éj-ig terjedhetnek, attól függően, hogy hány főre és milyen felszereltséggel kívánják bérelni.

A 4 főre számolt szállás költsége 4 éjszakára körülbelül:

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

  • Szállodai szállás: 528 000 Ft
  • Apartman: 60 000 Ft - 80 000 Ft

Fürdőbelépő árak

A Debreceni Gyógyfürdő belépőjegyének ára egy család számára (2 felnőtt + 2 gyermek) körülbelül 18 000 Ft/nap. Ezért a 4 napos tartózkodásra a családnak összesen 72 000 Ft-ot kellene költenie a fürdőbelépőkre - kivéve persze ha olyan szállást választanak, ahol a szoba mellé ingyenes belépő jár. 

Étkezési költségek

Az étkezés költségei Debrecenben egy négytagú család számára napi 20 000–25 000 Ft között mozoghatnak, amennyiben étteremben vacsoráznak. Tehát egy 4 napos nyaralás alatt ez körülbelül 80 000–100 000 Ft-ot jelentene.

A Debrecenbe tervezett 4 éjszakás családi kiruccanás költségei a következőképpen alakulnak:

  • Szállodai szállás esetén: 632 000 Ft
  • Apartman esetén: 212 000 Ft - 252 000 Ft

Debrecen ideális választás lehet egy családi pihenésre, hiszen nemcsak a gyógyvizes élmények, hanem a város kulturális látnivalói is színesítik az ott eltöltött időt. Az árak változóak, de a fenti költségek figyelembevételével tervezhetik meg a családi kiruccanásukat. Érdemes időben lefoglalni a szállást és a fürdőbelépőket, hogy a lehető legjobban kihasználhassák a debreceni élményeket.

Címkék:
család, utazás, wellness, árak, gyógyfürdő, debrecen, szünet, családi, nap,