Luxusszállodalánc keresi új utazó ügynökét: 5,5 millát fizetnek, hogy bejárja a világot - így lehet jelentkezni

Pénzcentrum2024. október 10. 14:43

A Ramada by Wyndham luxusszállodalánc egyedülálló lehetőséget kínál egy szerencsés utazónak: a vállalat "Chief Eats Officer" (CEO) pozíciójára keres jelentkezőt, aki beutazhatja a világot, meglátogathatja a szállodalánc különböző helyszíneit, és dokumentálhatja élményeit a közösségi médiában - tudósított a CNBC. A nyertes pályázó nemcsak egy felejthetetlen utazást nyer, de jelentős anyagi támogatást is kap a kalandhoz.

A pályázat keretében a kiválasztott személy feladata lesz, hogy felfedezze a helyi konyhákat és élményeket a Ramada-helyszínekkel rendelkező városokban világszerte. Az utazó tartalmakat készít és blogbejegyzéseket ír, amelyeket a szállodalánc a saját közösségi csatornáin fog közzétenni.

A világkörüli útvonalát a Ramadával közösen tervezik meg, és öt kontinenst érint majd. A lehetséges állomások között szerepel Szöul, Belfast, Dubai, Sao Paolo és Honolulu. A szállodalánc olyan jelentkezőket keres, akik erős írói készségekkel rendelkeznek, érdeklődnek a gasztronómia iránt és szeretnek utazni. Előnyt jelent az aktív jelenlét olyan közösségi média platformokon, mint az Instagram és a TikTok.

A nyertes pályázó nem mindennapi juttatásokban részesül. A Wyndham által fedezett, legfeljebb 21 éjszakás szállás mellett 10 000 dolláros - 3,66 millió forintos - ösztöndíjat kap az utazási költségei fedezésére, valamint további 5000 dollár - 1,83 millió forint - készpénzt.

A pályázati feltételek között szerepel, hogy a jelentkezőknek az Egyesült Államok vagy Kanada legális lakosainak kell lenniük, érvényes útlevéllel kell rendelkezniük, és vállalniuk kell, hogy jövő év április 1. és június 30. között legfeljebb három egymást követő hétre elutaznak.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A beérkezett pályázatokat háromnapú zsűri értékeli. A bírálók figyelembe veszik a jelentkező ételek és utazások iránti szenvedélyét, motivációját, valamint a videó általános minőségét. A két legmagasabb pontszámot elért pályázó egy élő videointerjún vesz részt, amelynek során kiválasztják a végső győztest.

"Ez egy egyedülálló lehetőség annak, aki szereti az utazást és a gasztronómiát" - nyilatkozta a Ramada egyik képviselője. "A Chief Eats Officer nemcsak felfedezi a világ legizgalmasabb helyeit, de megoszthatja élményeit másokkal is, inspirálva őket új kultúrák és ízek felfedezésére."

Címkék:
hrcentrum, utazás, szálloda, pályázat, luxus, munka, nyertes, szállodák, szállodalánc, pályázatok,