Agyad eldobod: ennyibe kerül 5 nap Sárváron egy 4 fős családnak az októberi hosszú hétvégén

Pénzcentrum2024. október 6. 13:04

Az október végi hosszú hétvégék tökéletes lehetőséget nyújtanak egy rövid családi kiruccanásra. Ha belföldi pihenésre vágysz, Sárvár ideális úti cél lehet gyógyfürdőjével és környékbeli izgalmas látnivalóival. Cikkünkben megvizsgáltuk, mennyibe kerülne egy négytagú család számára egy hosszú hétvége Sárváron, beleértve a szállást, a fürdőbelépőket és az étkezést.

A közelgő október 23-i és november 1-i munkaszüneti napok remek alkalmat kínálnak egy családi kiruccanásra, akár 4-5 napra is. Bár a belföldi árak ilyenkor emelkedhetnek, mégis megéri felfedezni Magyarország gyógyfürdőit. Harkány után nézzük meg, mennyibe kerülne egy családi utazás a népszerű Sárvárra, ahol nemcsak a fürdő nyújt kikapcsolódást, hanem a város körüli látnivalók is!

A Sárvár gyógy- és wellnessfürdője régóta népszerű célpont a családok körében. Egy négytagú családnak, két felnőttnek és két gyermeknek a fürdőbelépő ára 22 600 forint egy napra​, kettőre 45 200 forint. A fürdő élményrészlege és a gyógyvizes medencék mellett a gyerekeket élménymedencék és csúszdák várják.

Szállásárak Sárváron

Az őszi hosszú hétvégére többféle szálláslehetőség is elérhető. A négycsillagos Spirit Hotel Thermal Spa egyik legnépszerűbb választás a városban, ahol egy öt éjszakás tartózkodás reggelivel és vacsorával együtt 650 000 forintba kerül egy négytagú családnak. Ha olcsóbb szállást keresünk, akkor apartmanokat is találhatunk: például egy jól felszerelt apartman 5 éjszakára 120 000–180 000 forint között mozog​.

Étkezési lehetőségek és árak Sárváron

Sárváron és környékén több jó étterem közül válogathatunk. Az egyik legjobbnak számító étteremben, a Vadkert Majorban, egy négytagú család 30 000 forint körüli összeget hagyhat egy ebéd vagy vacsora során. Az árak leveseknél 1500-2000 forint, főételeknél 4000-6000 forint között mozognak​.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Egy négytagú család számára egy hosszú hétvége Sárváron a következőképp alakulhat:

  • Szállás (5 éjszaka): 120 000–650 000 forint
  • Fürdőbelépő (2 nap): 45 200 forint
  • Étkezés (napi két étkezés): 60 000 forint

Ez összesen 225 200–755 200 forintba kerülne, attól függően, hogy luxushotelt vagy apartmant választunk. Az úti költségek és további szabadidős programok természetesen további kiadásokat jelenthetnek.

Címkék:
utazás, hosszú hétvége, forint, árak, fürdő, október, családi, szállás, nap,