Kedd reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2024. szeptember 3.)

Pénzcentrum2024. szeptember 3. 07:45

Nem akarsz lemaradni a közelmúlt fontos híreiről, az aktuális akciókról, árfolyamokról? Nem tudod, hogy ma a napszemüveged vagy a kesztyűd dobd be a táskádba? Mutatjuk, mire érdemes számítani a mai napon, 2024. szeptember 3.

Névnap

Hilda

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 392.65 Ft
CHF: 416.67 Ft
GBP: 465.99 Ft
USD: 355.18 Ft

Befektetés, tőzsde

OTP: 18415 Ft
MOL: 2670 Ft
RICHTER: 10690 Ft

Országos középtávú előrejelzés

2024.09.04: Napos időre számíthatunk kevés gomoly- és fátyolfelhővel. Csapadék nem valószínű. A keleti szél többnyire mérsékelt marad. Hajnalban a hőmérséklet jellemzően 17 és 22 fok között várható, de a hidegre hajlamos tájakon néhány fokkal hűvösebb lesz. A csúcsérték 31 és 36 fok között alakul.

2024.09.05: Napos idő várható gomoly-, valamint fátyolfelhőkkel. Csapadék általában nem valószínű, de egy-egy zápor, zivatar nem kizárt. Többfelé megélénkülhet a keleti szél. Hajnalban a hőmérséklet jobbára 16 és 22 fok között várható, de a hidegre hajlamos vidékeken néhány fokkal hűvösebb lehet. A maximum általában 30 és 35 fok között alakul, északkeleten azonban 30 fok alatt maradhat.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés

A besugárzás hatására a délutáni órákban az ózon koncentrációja várhatóan az egészségügyi határérték felett alakul. (2024.09.03. kedd éjfélig)

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Fronthatás nem terheli szervezetünket, de az ország nagy részén folytatódik a kánikula, amely tartós stresszt gyakorol mindenkire. Különösen a kisgyermekekre és idősekre jelent veszélyt a meleg. (2024.09.02)

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap,