Agyad eldobod: ennyibe kerül 6 nap Hajdúszoboszlón egy 4 fős családnak 2024-ben

Pénzcentrum2024. augusztus 19. 18:33

A közösségi médiában megjelent videóból kiderül, hogy 6 nap egy négy fős családnak nagyjából 560 ezer forint Hajdúszoboszlón. 

A TikTok-ra került fel egy videó, melyben a a_szabi nevű felhasználó arról számol be, hogy menniybe került egy 6 nap Hajdúszoboszlón. A videóben részletesen kitér arra, hogy miket fogyasztottak és milyen programokon vettek részt. "A szállás 170 000 forint, a strandtól kb. 50 méterre"- kezdi a videóben, majd részletesen kitért rá, hogy 

a strandbelépő 23 500 forint per nap, ebben három felnőtt egy gyermekjegy, egy öltözőkabin, kettő napozóhely található. Hogyha szeretnéd használni az aquaparkot, akkor az fejenként plusz egy ötezres. Egy félliteres üdítő 800 forint, egy ásványvíz, körülbelül 400. Sör, kb. 1 000-es a pohár, és 1 750 ha korsóval iszol. Egy sajtos-tejfölös lángos 1 800 forint, hekk 10 deka kilogrammonként 8-900 forint pizza 3-4 ezer forint között, két darab palacsinta kb. 1 600 forint egy csurrosz, egy gombóc fagyi pedig 500 forint körül mozog. Nem mondom, hogy bármit megvettünk, de mi nem főztünk semmit, és így költöttünk napi 65 ezret

- hangzik el, tehát összegezve ez 390 ezer forintot tesz ki, plusz a szállás 170 ezer és így jön ki a videó elején említett 560 ezer forint. 

Iskolakezdés 2024 felmérés

A Pénzcentrum oldalán rendszeresen végzünk nagymintás felméréseket, a mostani a 2024/2025-ös tanév legégetőbb kérdéseire adhat választ: miből teremtik elő a magyar szülők a pénzt az iskolakezdésre, hol milyen tanárokból van a legnagyobb hiány, mi a véleményük az oktatás színvonaláról és vajon jut-e még pénz idén különórára? Ha nevelsz általános iskolás vagy középiskolás gyermeket, kérünk, szánj 5-10 percet a kérdőívünk kitöltésére, ezzel is segíted a munkánkat és hogy valós képet kapjunk az ország helyzetérről.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Címlapkép forrása: MTI/Czeglédi Zsolt

Címkék:
család, utazás, nyaralás, árak, hajdúszoboszló,