Szerda reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2024. július 31.)

Pénzcentrum2024. július 31. 07:45

Nem szeretnél lemaradni a hírekről, akciókról? Nem tudod követni az időjárásváltozást? Olvass el mindent egy helyen a Pénzcentrumon! Mutatjuk azokat az aktualitásokat, amelyekről érdemes tudni a mai napon. 2024. július 31., szerda.

Névnap

Oszkár

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 395.31 Ft
CHF: 414.29 Ft
GBP: 468.9 Ft
USD: 365.22 Ft

Befektetés, tőzsde

OTP: 18515 Ft
MOL: 2818 Ft
RICHTER: 10220 Ft

Országos középtávú előrejelzés

2024.08.01: Napos idő várható fátyol- és gomolyfelhőkkel, utóbbiakból délután, este a Nyugat-Dunántúlon és északon néhol zápor, zivatar is előfordulhat. A délnyugati, nyugati szél helyenként megélénkül, Sopron környékén megerősödhet. Hajnalban 10 és 21 fok várható, a magasabb értékeket városokban, tópartokon, az alacsonyabbakat a hidegre hajlamos helyeken mérhetik. A csúcsérték 32 és 27 fok között valószínű.

2024.08.02: Az erőteljessé váló gomolyfelhő-képződés mellett általában sok napsütés várható. Szórványosan fordul elő zápor, zivatar. Az északnyugatira forduló szél időnként megélénkül, zivatarban megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 16 és 23, a legmagasabb nappali hőmérséklet 29 és 34 fok között várható.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés

A nyugodt, napsütéses időjárás hatására délután az ózon, este pedig a nitrogén-dioxid koncentrációja az egészségügyi határérték köré emelkedhet a forgalmasabb csomópontokban. (2024.07.31. szerda éjfélig)

Orvosmeteorológiai előrejelzés

A távozó hidegfront mögött átmenetileg felfrissült a levegő. Érdemi fronthatás nem terheli szervezetünket. (2024.07.30)

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap,