Utazók, figyelem! Kiderült, mikor indul újra a debreceni reptér: ekkortól fogadják a gépeket

Pénzcentrum2024. július 17. 12:27

A Debrecen Nemzetközi Repülőtér várhatóan 2024. július 18-án ismét tudja fogadni a Debrecenbe érkező és innen induló járatokat - közölte a reptér.

A Debrecen Nemzetközi Repülőtér várhatóan 2024. július 18-án, csütörtökön, helyi idő szerint 00:30 órától ismét tudja fogadni a Debrecenbe érkező és innen induló járatokat - közölte a reptér. A repülőteret június 12-én állították le műszaki hiba miatt.

A Debrecen International Airport Kft. munkatársai a Nemzetgazdasági Minisztériummal, valamint Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzatával szoros szakmai együttműködésben azonnal megkezdte a futópályán múlt hét csütörtök keletkezett sérülés javíttatását, a betontáblák cseréjét. Ezt követően a szakemberek további állapotfelméréseket, valamint műszaki ellenőrzéseket végeztek annak érdekében, hogy a futópályát a repülésbiztonsági kockázat minimalizálása mellett helyezhessék ismét üzembe.

Az elmúlt napokban megnövekedett számú telefonhívások hatékonyabb kezelése, valamint az utasok eredményesebb tájékoztatása érdekében a már meglévő telefonos elérhetőség mellett a Debrecen Nemzetközi Repülőtér további telefonszámokat tett elérhetővé, így a 04:00 és 19:00 óra közötti időszakban megnövelt kapacitás mellett segítik kollégáik az utasok tájékoztatását.

Továbbra is folyamatos a kapcsolattartás a partner légitársaságokkal, valamint utazási irodákkal annak érdekében, hogy a repülőtér munkatársai a lehető legalaposabb tájékoztatást tudják adni utasaik
részére.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Címlapkép: Czeglédi Zsolt, MTI/MTVA 

Címkék:
utazás, repülő, debrecen, repülőtér, reptér, repülőgép,