Így úszd meg a kemény balatoni strandárakat: itt a belépődíjas strandok listája, ahol mégsem kell fizetni

Pénzcentrum2024. július 14. 15:24

Balatonalmádiban a Wesselényi Strandon, a Budatava Strandon, valamint Káptalanfüreden a nagy és a kis strandon kora reggel 45 percen át és a zárást követően 3 órán keresztül ingyenes a belépés. Alsóörsön már este fél 7-től nem kell jegyet venni, reggel pedig 8 óráig lehet ingyen fürdeni.

Vannak olyan balatoni települések, ahol bizonyos időszakokban ingyen lehet fürdeni a fizetős strandokon. A termalonlone.hu információi szerint Balatonalmádiban a Wesselényi Strandon, a Budatava Strandon, valamint Káptalanfüreden a nagy és a kis strandon kora reggel 45 percen át és a zárást követően 3 órán keresztül ingyenes a belépés. Ez lehetőséget biztosít egy reggeli úszásra, de 7:45 után el kell hagyni a strandot, hogy a dolgozók felkészíthessék a létesítményeket a nyitásra. A szaklap továbbá arról is beszámol, hogy ezek a strandok este 22 órakor zárnak, így zárás előtt 3 órával szintén ingyenes a belépés.

Az Infostart tapasztalatai szerint Alsóörsön már este fél 7-től nem kell jegyet venni, reggel pedig 8 óráig lehet ingyen fürdeni. Azonban, aki reggel 7 óra körül érkezik, annak jelezhetik, hogy 8 órától már csak jeggyel tartózkodhat a strand területén.

Címkék:
utazás, ingyenes, nyaralás, Balaton, strand, ingyen, strandolás, strandbelépő, települések,