Szerda reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2024. július 10.)

Pénzcentrum2024. július 10. 07:45

Nem szeretnél lemaradni a hírekről, akciókról? Nem tudod követni az időjárásváltozást? Olvass el mindent egy helyen a Pénzcentrumon! Mutatjuk azokat az aktualitásokat, amelyekről érdemes tudni a mai napon. 2024. július 10., szerda.

Névnap

Amália

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 394.01 Ft
CHF: 405.97 Ft
GBP: 465.9 Ft
USD: 364.25 Ft

Befektetés, tőzsde

OTP: 17780 Ft
MOL: 2840 Ft
RICHTER: 9595 Ft

Országos középtávú előrejelzés

2024.07.11: A sok napsütés mellett főleg a nyugati és az északi tájakon válhat erőteljesebbé a gomolyfelhő-képződés, és elsősorban ezeken a vidékeken alakulhat ki helyenként zivatar. Akár erős, viharos széllökések is kísérhetik a zivatarokat átmenetileg, ezt leszámítva mérsékelt lesz a légmozgás. A minimum-hőmérséklet 17 és 25, a csúcsérték többnyire 34 és 39 fok között valószínű, északnyugaton lehet ennél kissé alacsonyabb a maximum.

2024.07.12: Napos időre számíthatunk gomolyfelhőkkel, amelyekből inkább csak az északi tájakon fordulhat elő elvétve frissítő zivatar. Többfelé megélénkül a déli, délkeleti szél. A hajnali 18, 25 fokról 34 és 40 fok közé melegszik fel a levegő.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés

A forgalmasabb csomópontokban az intenzív besugárzás hatására délután az ózon, illetve este a nitrogén-oxid koncentrációja az egészségügyi határérték fölé emelkedhet. (2024.07.10 szerda éjfélig)

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Jelenleg fronthatás ugyan nem terheli a szervezetünket, de az átlagosnál melegebb idő tartós stresszt gyakorol mindenkire. Különösen a kisgyermekekre és idősekre jelent veszélyt a meleg. (2024.07.09)

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap,