Botrány Fonyódon: kerítéssel vettek körbe egy strandot, a polgármester sem hagyta szó nélkül

Pénzcentrum2024. július 5. 09:16

Senki nem építhet kerítést a strandunkra! címmel tett közzé egy videót a közösségi oldalán Fonyód polgármestere- szúrta ki az Infostart. 

Senki nem építhet kerítést a strandunkra! címmel tett közzé egy videót a közösségi oldalán Fonyód polgármestere.

Loading...

 
Hidvégi József a videóban elmondta, hogy kijelölték a fonyódligeti strand és a Balaton telekhatárát. Korábban már jelezte az egyesület képviselőinek, hogy a kerítést a strandra építették, így a pontos kimérés után a városüzemeltetés azt lebontotta - tette hozzá.

Elmondása szerint a kerítést sérülésmentesen bontották el, és azt az egyesület a városvezetésnél vehette át.„Nyílttá tettük a strandunkat, senki nem építhet oda kerítést” – hangsúlyozta a videó végén Hidvégi József.

Itt a szezon nagy kérdése: hová és miből mennek nyaralni idén nyáron a magyarok?

Nő a magyarok reálkeresete, több az elkölthető pénzük, de nagy kérdés, hogy mindez lecsapódik-e majd a turizmusban. Habár kifejezetten jó szezonra készül az ágazat, a szezon vége még messze van. Most futó turisztikai kérdőívünkben az utazási szokásaikról kérdezzük az olvasóinkat: mennek-e nyaralni idén, ha igen, hová és mennyi pénzt szánnak rá. Ha van 5 perced, és segítenéd a munkánkat, töltsd ki a Pénzcentrum Nagy Utazáskutatását. Köszönjük!

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 18 583 438 forintot 20 éves futamidőre már 6,54 százalékos THM-el,  havi 137 058 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,68% a THM, míg a MagNet Banknál 6,76%; a Raiffeisen Banknál 7,00%, az Erste Banknál szintúgy 7,00%, az OTP Banknál pedig 8,16%. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

 

Címkék:
utazás, Balaton, facebook, strand, polgármester,