Videón az Árpád hídi mészáros: így száguldott a halálba a lopott taxival

Pénzcentrum2024. július 4. 15:35

Nemrég kikerült a TikTok-ra egy videó, amelyen jól látható a tragikus Árpád hídi baleset, amely július 3-án az esti órákban történt Budapesten.

Ahogy korábban megírtuk, tegnap az esti órákban brutális baleset történt Budapesten, az Árpád hídon. A balesetben többen is meghaltak. Azóta már számos részlet kiderült a tragikus balesetről, így például az is, hogy a halálos ütközést egy lopott taxival okozták, amellyel a menetiránnyal szemben száguldottak a fővárosi Duna hídon - erre a BRFK által tartott sajtótájékoztatón derült fény, melyről itt írtunk részletesen.

A TikTok-ra viszont nemrég felkerült egy videó is, melyben látható a baleset. A videón a 7. másodpercnél látható, hogy megjelenik a száguldó Taxi (a videót készítő, szabályosan haladó autóssal egy haladási irányban halad, de a menetirány szerinti ellenkező sávban). Majd a 13. másodpercnél látni a nagy füstfelhőt és a 26. másodpercben az elhaladó autóból látni azt is, ahogy állnak az összeütközött autók. Később az is látszik ahogy egy épp arra járó mentőautó bekapcsolja a szirénát és vélhetően elindul a baleset heylszínére.

A videón látható események könnyebb követhetősége érdekében készítettünk egy képgalériát is, melyben a fentebb tárgyalt főbb események láthatóak screenshotok formájában, nyilakkal jelölve a tragikus momentumokat. Íme:

Címkék:
baleset, Budapest, taxi, halál, felvétel, tragédia, autóbaleset, autóbalesetek,