Újabb egzotikus országba utazhatunk közvetlenül Budapestről: ennek sokan fognak örülni

Pénzcentrum2024. július 4. 16:33

A Wizz Air egy új, közvetlen járattal bővíti budapesti kínálatát: október 22-től a mesés, spanyol Gran Canaria szigete is közvetlenül elérhető lesz a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről a légitársasággal. Jegyek közvetlenül a Wizz Air weboldalán vagy mobilalkalmazásán kaphatók.

Gran Canaria (vagyis a „Nagy Kanári-sziget”) lenyűgöző természeti sajátosságokkal, eldugott tengerparti szakaszokkal és gyönyörű völgyekkel rendelkezik. Azonban nemcsak a természet kedvelőinek ideális úti cél, hiszen kultúrtörténeti látványosságokban, szórakozási lehetőségekben és gasztronómiai élményekben sincs hiány a szigeten.

Az utazni vágyók 2024 nyarán már Brüsszel fő repülőterére (Zaventem), Brassóba, Bukarestbe, Jerevánba, Stuttgartba és Valenciába is repülhetnek a légitársasággal. A légitársaság az idei új útvonalak bevezetése mellett idén júniusban két újabb modern Airbus A321neo repülőgépet állított üzembe a budapesti bázisán, így már 16 repülőgéppel szolgálja ki a magyar utasokat a fővárosból.

Nagy öröm számunkra, hogy a Wizz Air kínálata egy újabb üdülőjárattal bővül, amely az őszi időszaktól kezdődően repíti el az utazni vágyókat a napsütötte Kanári-szigetekre. Hogy már a nyolcadik járatunkat indítjuk el Budapestről Spanyolországba, jelzi, mennyire népszerű az ország az utasaink körében” – mondta Trubek Zsuzsa, a Wizz Air kommunikációs menedzsere.

Címkék:
utazás, nyaralás, Wizz Air, repülés, reptér, kanári-szigetek,