Itt a Wizz Air újabb nagy bejelentése: három új úti cél érhető el Budapestről

Pénzcentrum2024. július 2. 19:31

A Wizz Air légitársaság bejelenti, hogy újabb három közvetlen járatot indított el Budapestről - olvasható a társaság mai közleményében. A vállalat nagyfokú útvonalbővítése nyomán az utazni vágyók a nemrég bevezetett Brüsszel-Zaventem, Stuttgart és Valencia után a magyar fővárosból már Brassóba, Bukarestbe és Jerevánba is repülhetnek. A járatokra a jegyek a Wizz Air weboldalán, valamint a légitársaság mobilapplikációján keresztül elérhetők.

Románia két fontos központjával bővül a Wizz Air kínálata Budapestről. A főváros, Bukarest jelentős építészeti emlékei, többek közt palotái, kolostorai és diadalíve kihagyhatatlan látnivalókat szolgáltatnak. Az erdélyi koronavárosként is ismert Brassó pedig szintén történelmi múltja és a Déli-Kárpátok öleléséből származó kirándulóhelyei miatt lehet örökre szóló élmény az utazók számára.

Idén nyártól Örményország is elérhető Magyarországról: a felfedezni vágyók közvetlenül Jerevánba repülhetnek, ahol az év nagy részében napsütéses idő kényezteti az ide látogatókat. A látványos építészeti különlegességek között szerepel a lépcsőzetes Cascade komplexum, az Operaház, a világ egyik leggazdagabb középkori könyvtára, a Matenadaran múzeum, valamint rengeteg olyan hangulatos és pezsgő köztér, amelyet semmiképp nem érdemes kihagyni.

A Wizz Air folyamatosan törekszik útvonalhálózatának bővítésére, ezt bizonyítja az új, közvetlen járatok elindítása is. A légitársaság az idei új útvonalak bevezetése mellett 2024 júniusában két újabb modern Airbus A321neo repülőgépet állított üzembe a budapesti bázisán, így már 16 repülőgéppel szolgálja ki a magyar utasokat a fővárosból.

Címkék:
Wizz Air, légitársaság, románia, úticél, wizzair, bejelentés, cél, airport, örményország, jereván, bukarest, brassó,