Két új városba indít járatokat a Wizz Air: fillérekért juthatsz el ezekre a csodálatos vidékekre

Pénzcentrum2024. június 3. 17:33

Elindította két legújabb járatát Budapestről a Wizz Air: az utazni vágyók június 1-től Stuttgartba, június 3-tól pedig közvetlenül Valenciába is repülhetnek.

Baden-Württemberg tartomány fővárosa, Stuttgart, számos népszerű látnivalónak ad otthont. A középkorból fennmaradó műemlékei és hatalmas zöldfelületei mellett a méltán világhírű Állat- és Növénykertje is mesés programlehetőség lehet az odalátogatók számára.

Valencia tökéletes nyári úti cél mindazok számára, akik kulturális élményekre vágynak, és azoknak is, akik inkább a pihenést és kikapcsolódást preferálják. A spanyol nagyvárost pezsgő kulturális élet és lélegzetelállító modern építészeti remekművek jellemzik. Emellett hatalmas, homokos tengerpartok és fantasztikus gasztronómiai élmények teszik teljessé a vakációt.

Idén nyáron hat új útvonalat indítunk Budapestről, ezek közül kettőt már június elejétől elérhetnek utasaink. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy Stuttgartba és közvetlenül Valenciába is kínálhatunk jegyeket megfizethető áron. Ezek a népszerű városok garantáltan felejthetetlen élményt kínálnak mindenkinek, aki vágyik a felfedezés élményére vagy a kikapcsolódásra

– mondta Trubek Zsuzsa, a Wizz Air kommunikációs menedzsere.

Címkék:
Wizz Air, németország, airbnb, spanyolország, népszerű, repülőgép, airport,