Hétfő reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2023. augusztus 28.)

Pénzcentrum2023. augusztus 28. 07:45

Nem akarsz lemaradni a közelmúlt fontos híreiről, a nagy boltláncok akcióiról vagy éppen a lottószámokról? Nem tudod eldönteni, hogy melegen öltözz, vagy lengén? Vagy csak a forint aktuális árfolyamára vagy kíváncsi? A Pénzcentrumon most minden fontos információt elolvashatsz egy helyen! 2023. augusztus 28., hétfő.

Névnap

Ágoston

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 381.8 Ft
CHF: 400.07 Ft
GBP: 445.17 Ft
USD: 353.22 Ft

Hatoslottó

A sorsolás dátuma: 2023. augusztus 27.
A Hatoslottó nyerőszámai a 34. héten emelkedő számsorrendben a következők:
4, 12, 15, 18, 22, 40

Ezen a héten nem volt telitalálat.
6-os találat: 0 db
5+1 találat: 0 db
5-ös találat: 39 db
4-es találat: 1694 db
3-as találat: 28920 db

Befektetés, tőzsde

OTP: 14305 Ft
MOL: 2746 Ft
RICHTER: 9165 Ft

Országos középtávú előrejelzés

2023.08.29: A fátyolfelhők és az erőteljesebb gomolyfelhő-képződés mellett általában több órára kisüthet a nap. Több helyen várható eső, zápor, zivatar. A déli szél helyenként megerősödik, zivatarban viharossá fokozódhat. A minimum 15 és 23, a csúcshőmérséklet 24 és 37 fok között alakul, a tartósabban csapadékos tájakon lesz a hűvösebb, a Tiszántúlon mérhetik a magasabb értékeket.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

2023.08.30: A fátyolfelhők és az erőteljesebb gomolyfelhő-képződés mellett általában többórás napsütésre számíthatunk. Több helyen előfordulhat záporeső, zivatar. Az északnyugati, nyugati szelet élénk, helyenként erős, zivatarban viharos lökések kísérik. A hajnali 11, 19 fokról délutánra 22 és 31 fok közé emelkedik a hőmérséklet, délkeleten lesz a melegebb idő.

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés A délutáni, esti órákban az ózon koncentrációja az egészségügyi határérték felett, helyenként a tájékoztatási küszöb közelében alakul. Este a forgalmasabb helyeken a nitrogén-dioxid mennyisége is megközelítheti az egészségügyi határértéket. (2023.08.28. hétfő éjfélig)

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Jelenleg fronthatás ugyan nem terheli a szervezetünket, de az átlagosnál melegebb idő tartós stresszt gyakorol mindenkire. Különösen a kisgyermekekre és idősekre jelent veszélyt a meleg. Ilyenkor ugyanis a keringésünk jelentősen leterhelt, mert a szervezet számára nehezebb a plusz hőt leadni. Ezért fennáll a hőguta veszélye, különösen a szabadban dolgozóknál. Fontos odafigyelni az elveszített folyadék és az izzadással távozó sók pótlására, lehetőség szerint izotóniás itallal. (2023.08.27)

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap,