Ma sem lesz egyszerű vonatozni: erre számítson, aki a MÁV-val utazna vasárnap

Pénzcentrum2023. augusztus 6. 09:38

A pénteki és szombati extrém időjárási körülmények nagy kihívás elé állították a vasút és a katasztrófavédelem dolgozóit is. Rengeteg helyen dőltek fák a sínekre, leszakadt a felsővezeték, vagy sárátfolyás keletkezett, ami miatt torlódás, késés alakult ki. A vihar okozta gondok nagyrészt elhárultak a mai napra, azonban még lehetnek fennakadások. Mutatjuk, mire lehet számítani vasárnap a vasúton.

A Mávinform közlése szerint Pápa–Csorna vonalon vasárnap egész nap pótlóbusz közlekedik a vonatok helyett műszaki ok miatt. A pótlóbuszok Nemesgörzsöny megállóhelyet nem érintik a közút vonalvezetése miatt. Marcaltő megállóhely esetében a Volánbusz megállójában (vasútállomás bejárati út) állnak meg.

A Keleti pályaudvarról Sülysápra 7:50 helyett késve elindult S60-as vonat (3432) csak Maglódig közlekedett. A továbbutazók a Keleti pályaudvarról Sülysápra 8:20-kor elindult S60-as vonatot vehetik igénybe, mely csak Mendéig közlekedik felsővezetéki hiba miatt. A Sülysápról a Keleti pályaudvarra 8:54-kor induló vonat Maglódról indul.

Vácrátót és Galgamácsa között tartós felsővezetéki zárlat akadályozza a vonatközlekedést. A Hatvanból Vácra 6:27-kor elindult S77-es (33412) vonat Váckisújfalu megállóhelyen várakozik. Az utasokért pótlóbuszt küldenek.

A további vonatok helyett is pótlóbuszok közlekednek. Az arra utazók hosszabb eljutási idővel számoljanak.

JÓL JÖNNE 2,6 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 584 927 forintot igényelnél 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 57 984 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,10 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 58 104 forintos törlesztőt (THM 13,20%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

A Debrecen állomásról Fehérgyarmatra 7:13-kor induló vonat (6312) járműhiba miatt jelentős késéssel, csak Mátészalkáig közlekedik. A Fehérgyarmatról Debrecenbe 10:05-kor induló személyvonat (6315) helyett Mátészalkáig pótlóbusz közlekedik.

 

Címkék:
utazás, közlekedés, MÁV, menetrend, vonat, vasút, pótlóbusz, vasárnap, vonatközlekedés, keleti, vonatok, vonatkésés,